Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Site in Engleza, rankeaza excelent doar pe google.ro!

marcos29 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    27th September 2007
    Posturi
    239
    Putere Rep
    34

Implicit Site in Engleza, rankeaza excelent doar pe google.ro!

Salutare tuturor,

Am un site 100% engleza, rankeaza excelent doar pe google.ro
    Este pe prima pagia dupa cuvinte care au o concurenta foarte mare gen "used cars", "cars for sale" (nu sunt acestea cuvintele dar asemanatoare la concurenta). Are idee cineva de ce rankeaza doar pe google.ro pe prima pagina? Este pt ca ma uit eu pe el des? Am crezut ca este de la calculatorul meu dar am incercat si de la alte calculatoare si la fel. Am dat disable la "history search" si tot acolo e. Cum trec pe google.com..nu il mai gasesc. E pe server in USA, ..chiar nu are nici o legatura cu Romania...doar ca il deschid eu des cand mai pun produse pe el. Asta e singura legatura.

ma gandeam ca il deschid eu mai des fiind din RO, si Google a inceput sa creada ca este relevand pt userii din Romania?

Imi poate da cineva o explicatie va rog?

Cu stima,
    Marius

dascalescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    40

Implicit

Dar counterul site-ului (analytics sau ce folosesti tu) ce-ti spune despre vizitatorii care ajung pe site-ul tau ? Sunt si useri din US care iti intra pe site ?

cRadu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    25th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    56
    Posturi
    123
    Putere Rep
    26

Implicit

Poti sa folosesti si SERP Checker pentru a verifica pe .com si/sau pe .ro

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    47

Implicit

Deoarece singurul trafic pe care il ai este generat de ip de Romania [adica cel generat de tine zi de zi verificand site-ul]. Daca te uiti in alexa vei vedea ca rankezi doar pe Romania din aceiasi cauza. De asemena daca nu stergi cache de browser si de calculator rezultatele nu sunt relevante. Daca folosesti win 7 sau 8 si iti accesezi site-ul pe o anumita cautare Google ti-l va pune in primele 3 asta desigur daca nu stergi cache, cand il stergi dispare.

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

In cazul in care ai verificat deja, si nu e o problema de gen browser/cache/personalizare google/, ci o problema reala de localizare:

Sunt mai multe aspecte posibile, iti dau cateva, ca sa verifici:

- ce extensie are domeniul? Sper ca nu este .ro, pentru ca atunci e clar de ce se intampla asta. Sau, cumva este .eu? Pentru ca .eu este regional, european.
    - nameserverele tale sunt furnizate tot de hostul din US? Sa nu fie in RO, pentru ca este posibil sa fie folosite ca hint pentru localizare. Nu am testat asta in mod specific; dar stiu ca la localizare se iau in considerare si astfel de hints, desi e greu de spus exact in ce masura.
    - ai setat localizarea domeniului, Geographic Target, in Webmaster Tools catre US? Daca nu, iti recomand sa o faci, e posibil sa rezolvi problema
    - o alta problema sunt link-urile inbound. Daca ai link-uri predominant din situri gazduite in ro, ai sanse sa ai localizare gresita. Ai nevoie de links din situri in engleza, gazduite "in zona".

In alta ordine de idei, chiar daca ai rank bun pe RO, nu inseamna ca e la fel de usor sa rankezi pe .com . Concurenta e mult mai mare acolo si ai nevoie de un backlink profile mai serios.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 10th May 2014, 14:03
  2. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 23rd May 2013, 15:23
  3. Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 18th February 2012, 20:44
  4. cumpar advertoriale doar pe site-uri in ENGLEZA
    De odiv în forumul Continut web
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 17th January 2012, 16:26
  5. Schimb de linkuri (doar engleza)