18th March 2014, 13:58
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
marcos29
Salutare,
Pe 20 decembrie 2013 am initializat mutarea unui site pe alt domeniu prin 301 redirect. Siteul nou este indexat acum totul ok, doar ca inca nu a primit rankingul celui vechi. A primit rankingul doar in yahoo dar si in google. Am aproape o luna de zile si inca nu se vede nimic. Ca cat dureaza pana sa-i dea puterea celui vechi? Voi ati mutat situri cat de cat cu un ranking bun in google? Dupa cat timpati vazut transferul de rank?
Ma gadesc sal-l pun oare inapoi pe cel vechi sau sa mai astept? Mi-am luat un domeniu .org pentru ca suna mai business..sio de aia l-am mutat. dar vad ca google nu zice inca nimic. Am mai consultat forumul webmaster din google si am vazut cazuri de 2-3 samptamani pana google rankeaza noul site. la voi cum e. Nu stiu daca sa mai astept (daca e ceva normal ) sau sa renunt.
Multumesc mult.
Ultimul site mutat prin redirect a aparut in maxim 1 sapt. Dupa 2 zile apareau ambele, ulterior google a scos site 2. Site-ul nou rankeaza mai bine ca site-ul vechi.
La tine sunt sigur probleme (sunt 3 luni aici). Ori site-ul vechi avea link-uri slabe, redirect gresit, ori site-ul nou este mai "slab" conceput fata de cel vechi.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.