@Lukian - este foarte posibil sa ai probleme cu Adsense-ul daca siteul tau are numai clipuri de pe Youtube. Aceeasi dilema am avut-o si eu, daca e voie cu embed de ce sa nu pun? Totusi daca cine a pus clipul nu are drepturi de autor (preluat de pe TV, torrent, etc) si tu il iei prin embed intri in aceeasi oala cu el si poti pierde contul.
Ar mai fi si lipsa de continut a siteului. Unul sau mai multe videouri cu embed este practic continut zero (cel putin pentru Adsense). Chiar prin TOS-ul lor actualizat am vazut undeva treaba asta (nu se accepta siteuri de genul).
Daca ai aplicat cu un site si ai fost acceptat poti pune reclame pe orice site vrei dupa aceea dar la o verificare e posibil sa ai probleme. Pot trece si ani de zile pana atunci.
Eu am avut cu TV online si 2 ani am luat bani frumosi dar apoi au intrat in nisa asta si au ras conturi pe banda rulanta (stiu personal mai multe cazuri).

@Simionandrei - in perioada aia am citit despre un caz poate la fel cu al tau. Omul se jura pe Mos Craciun ca avea doar trailere (fara download, filme online, etc) si i-au inchis contul. Tu daca ai doar trailere luate de pe alte siteuri poti la fel sa ai probleme. Daca vrei sa aplici cu siteul asta pentru un cont, sansele sa il accepte sunt practic zero.