Am cautat si citit mai multe subiecte pe forum dar nu am gasit nimic concludent. Cum poti afla pozitia exacta a unui site in Google?
Versiune printabilă
Am cautat si citit mai multe subiecte pe forum dar nu am gasit nimic concludent. Cum poti afla pozitia exacta a unui site in Google?
https://www.google.com/search?q=Dudubetwin de exemplu aici ai pozitia exacta in google 2 , pe siteul seopedia
problema e ca vreau sa verific pozitia unui site pe care il accesez in fiecare zi. Rezultatele unei cautari normale pe google nu sunt relevante. Am verificat si cu modul incognito de la chrome si de acasa si de la birou dar imi da rezultate diferite.
adaugi la url urmatoarele:
&pws=0 (pentru a anula rezultatele personalizate)
&hl=ro (pentru rezultatele in limba romana)
si setezi locatia pe "Romania" (sau de unde vrei tu sa vezi rezultatele)
http://seology.com/shots/danutz-temp...812-111836.jpg
Oricum, rezultatele difera uneori in functie de browser. Nu stie nimeni de ce, nu exista o regula stabilita.
Mai multe informatii aici: http://forum.seopedia.ro/google/2719...e-browser.html
Te duci in WMT si vezi o medie a pozitie pe anumit cuvant cheie
http://i.imgur.com/aAeWYVZ.jpg
Asta este destul de exact:
Free Monitor for Google - Free Monitor for Google - search engine position and web ranking seo software
Poti monitoriza mai multe cuvinte cheie, pentru mai multe site-uri. Poti alege chiar si tara in care sa faca verificarea.
Nu exista pozitie exacta in Google. Pozitia variaza in functie de locatie, limba, browser, sistem de operare, si asa mai departe. Obisnuiti-va cu asta.
De altfel la ce te ajuta sa vezi pozitia "exacta" cu un tool cand userii tai te vor gasi la pozitii diferite? E total irelevant...
multumesc pentru raspunsuri
Daca vrei sa iti aflii pozitia pentru anumite cuvinte cheie in google ori folosesti webmaster tools cum spunea avram, acolo ai o lista cu toate cuvintele la care rankezi, sau poti folosi diverse tooluri care sunt mai mult sau mai putin exacte:
Click
Sau poti folosi Rank Tracker de la linkassistant. Din experienta iti spun ca ofera rezultate exacte, e cel mai bun.
O alta varianta ar fi sa folosesti optiunea Private Browsing de la mozilla. Aceasta optiune anuleaza toate coock-iurile si toate cache-urile, permitandu-ti sa vizualizezi oarecum pozitia exacta. Spun "oarecum" pentru ca la fel cum a spus si slobodan, totul este relativ.
La fel e si cu incognito de la google.
Apropo de ce a zis Dan cu hl=ro... pe google.ro (pws=0 implicit) am urmatoarea situatie:
pentru aceeasi cautare, un site este pe pozitia 3 cand caut cu hl=ro si pe pozitia 9 cand caut cu hl=en
Exista vreo setare in afara de html lang (care nu stiu daca are relevanta) prin care sa-i spun lui google sa ma puna pe 3 si pentru hl=en? Site-ul este .net, hostat in US dar cu continut pentru RO. In webmaster tools inca n-am acces :) Orice parere este binevenita
Nu cred ca google va face cum spui tu, indiferent ce setare vrei sa faci. G a considerat ca pentru continut in limba engleza nu meriti mai sus de locul 9. Daca vrei sa fii bine pozitionat in ambele limbi, fa site-ul in ambele limbi.
Daca vrei doar, asa, pentru tine, sa vezi cautarea in engleza mai sus, atunci fa cautarea logat si da click pe site-ul tau. Trebuie sa faci asta de mai multe ori, in final G va intelege ca preferi site-ul si ti-l va afisa numai tie mai sus.
Sa te puna pe 3? Dar de ce nu pe 1? Tu vorbesti aici despre lucruri similare cu gasirea de kryptonite
Unde vrei sa dai mai bine.. in cautarile tale sau in afisarile celorlalti?
Eu cred ca te bagi in seama aiurea. Madison vrea pe 3, de ce sa vrea pe 1? Ai tu acces la datele lui? Stii ca loc 3 are conversie cu 59% mai buna in comparatie cu loc 1?
Banuiesc ca NU! Deci mai usor cu off-topic.
off: Pentru cei care vor sa-si seteze pozitia in Google, codul este aici: http://forum.seopedia.ro/bar-lobby/1...tml#post267468
Sunt proactiv si ma gandesc la costuri. Intr-adevar, procesul propus de tine este scalabil dar costurile finale mari.
Nu are rost sa mai angajeze o echipa de programatori sa modifice codul pentru pozitia 1 cand cel de pe pozita 3 il va trage in jos.
PS : nu stim inca daca in cautari sau in afisari.
Banuiesc ca unii oameni nu se schimba niciodata, si Tom, din pacate, esti unul dintre ei. Nu stiu cum vrei sa te ia lumea in serios, daca tu in afara de glume nesarate nu stii altceva. Dar e o tare libera, faci ce vrei. Ce m-a deranjat pe mine este ca mi-ai luat cuvintele asa cum le-am scris si m-ai catalogat, neavand timp sa explic situatia si ce vreau. Dar tu m-ai inteles, ca nu esti prost, doar iti place sa faci bascalie pe un forum serios. Buuun:
Intrebarea mea e simpla: daca exista vreo posibilitate in care sa nu am diferente asa de mari intre pozitii pentru cautarile cu hl=ro/en. Sau daca stiti exemple de asemenea site-uri. Daca e normal sa fie asa, spuneti-mi, sa incetez sa mai caut vreo solutie, sau sa caut raspuns in algoritmii Google.
Exemplu: pentru cautarea dentist bucuresti in google.ro, site-ul artimplant.ro apare pe locul 10 folosind hl=ro, si pe locul 14 cu hl=en.
Multumesc.
@Madison - exista o posibilitate, dar ce sens are? Daca optimizezi pe romana, nu trebuie sa te intereseze hl=en si nici gl=us (asta fiind alt parametru).
Eu am pus acolo hl=ro entru ca in cazul seo-istilor, ei mai cauta pe google.co.uk, pe .com si mai schimba parametrii respectivi, uneori le raman la fel si pt google.ro. Dar clientul final are in 99% din cazuri hl=ro. Deci de ce te stresezi pentru 1% aia?
Si in plus, de ce iei personal glumele? De ce nu intelege nimeni ca se fac glume pentru ce zici, nu pentru cine esti? Daca zicea Tom treaba asta crezi ca nu radea nimeni de el? Eu zic sa lasi deoparte... nici nu stiu cum sa-i zic, ori e frustrare ori mania persecutiei. Daca zici o prostie, asumati-o. Nu e nimic rau ca cineva se amuza de ce ai zis.
Da, m-am grabit si am scris prostii.. probabil imi merit bascalia :)
@Dan, n-as zice chiar 99%, sunt cel putin diferente intre browsere la cautari nepersonalizate.
Ma voi informa si promit sa revin cu info.