Cred ca a fost update de PR
Versiune printabilă
Cred ca a fost update de PR
:) chiar astazi a inceput, inca nu am apucat sa vad la toate site-urile dar confirm ca e update de pr.
Momentan vad doar pt site-uri noi pt care am facut link building, pe alea vechi nimic schimbat, dar ce-i drept, nici nu le-am pus link-uri
nimic schimbat la mine din 5 bucati
La mine 3/10 au scazut -1 la PR (toate au peste 2 ani), in conditiile in care am adus continut zilnic si am adus si link-uri catre ele. Nu stiu care a fost strategia acestui update. Oricum, ceva este putred.. ori la mine, ori la ei.
la mine a crescut peste tot cu cate 1 sau cate doi. Eu zic ca este un update bun.
seopedia a ajuns la pr4, parca era 3 :)
Remarc si eu modificari de PR la mine (0->3, 3->2) dar si stationari.
A crescut PR-ul pt ca spunem noi chestii interesante p-aci, nu c-ar fi facut careva linkbuilding:d
Pr update in aceste momente. Ce schimbari ai remarcat? Eu am prin PR 2 la un blog care avea PR1, in rest nimic.
au crescut multe pagini secundare, de dupa / si subdomenii. probabil mai dureaza propagarea completa.
Primul site din semnatura nu a primit pagerank, sper ca nu e gata si ca o sa primeasca macar 1.
Al doilea site a primit page rank 2,sper sa nu fie considerat fake!
Dapoi primu` de unde sa primeasca PR, saracu` n-are decat vreo cateva link-uri. Plus ca am vazut pe bloguri ca au primit PR postarile puse pana pe 27-28 Ianuarie, deci probabil cam pe-atunci a fost gata update-ul, dar acum le-au facut publice
PR-ul pe paginile interioare a oscilat .. la unele a crescut, la altele a scazut ..
Pe root, PR-ul a 6 site-uri a ramas neschimbat, iar pe un altul a crescut de la 0 la 4.
Site cu vechime
-Root creste de la 5 la 6
-Paginile interioare :
-cele vechi au ramas pe loc
-cele noi, fara page rank au primit majoritatea 2, si foarte putine 3
Oscilatii in SERP ati observat?
Eu am primit PR 2 de la 0 pentru root si PR 1 pentru paginile interne pentru un site relativ nou insa am cazut foate mult in SERP
Am urcat cu doua site-uri noi de aproximativ 1 luna la pr 1 ,nu ma asteptam .
Ce-i asa de neasteptat? Eu am vreo 8 site-uri de la sf lui decembrie, unul are PR 4, vreo 2-3 au PR 3, restul PR 2. Le-am pus si link-uri, ce-i drept. Dar nu ma surprinde, e foarte ciudat cum s-a distribuit PR-ul...
LE: ciudat, am observat chiar azi dupa update-ul PR-ului niste oscilatii in SERPs, si suspectez ca au legatura cu update-ul, desi asta-mi da peste cap toate teoriile mele de "neincredere" in importanta PR-ului.. dar e ciudat pt ca dimineata erau pe niste pozitii, demiaza dupa update au urcat cam toate care 3-4-5 pozitii... Ciudat
Cam aiurit acest update. Site-uri pe care public destul de des (foarte, de fapt) au stagnat, unele chiar au pierdut. Am si ceva site-uri de ceva luni care au crescut, dar nu extraordinar. Acum o sa ziceti ca-s (mereu) nemultumit, dar nu e asa. Nu mi se pare normal sa iau PR1 pentru un site cu 10 articole, dar in schimb mi se pare normal sa iau macar un punct la un site pe care public zilnic articole.
Dar nu are treaba PR-ul cu continutul. Deci nu vad motivul de suparare. Daca ai obtinut si backlink-uri pe langa continut, da, ar fi trebuit sa creasca PR-ul, dar asa....
Ma rog... Am un site care a ramas la PR 4 de 2 ani dar n-are niciun stres, rankeaza f bine si a rezistat la toate update-urile. Na.. eu prefer sa rankeze site-urile bine si sa aiba PR mic, decat invers
Am obtinut si backlink-uri. Nu din alea extra - mega, ci "normale" si naturale.
Si la mine prin ograda a trecut update-ul. Mi-a crescut PR +1 la 2 siteuri.
Dar si pe mine ma intriga modul in care se atribuie acest PR. Spre exemplu, un site al concurentei caruia i-a crescut traficul foarte bine, care a urcat zdravan si in SERPs, cu destule linkuri de pe site-uri bune s-a ales cu o scadere de -1.
Eu n-am prea mai avut timp de al meu si a luat-o la vale in toate directiile. Dar vad ca am primit +1.
Ce sa mai inteleg de aici...?
@Mindrunner - ar trebui sa intelegi ca PR-ul nu are o legatura prea stransa cu pozitiile din SERPS ale site-ului tau si ca pe langa link-urile aduse conteaza si continutul site-ului, optimizarea acestuia, social media, etc. - toate la un loc iti pot aduce pozitii bune in SERPS ca pana la urma asta conteaza pentru un site - sa aibe vizitatori si nu PR-ul.
La mine lucrurile s-au miscat exact cum mi-am imaginat, cele care trebuiau sa stagneze, au stagnat, cele care meritau sa aibe un PR mai mare, au primit si cele care ma asteptam sa scada, au scazut (in total vreo 10 stagnari, 4-5 scader de -1 si cateva cresteri de +1 si +2). Si ca fapt divers ca tot se vorbeste de PR mult prea mult dupa parerea mea, eu am 3 dintre cele mai importante site-uri ale mele cu PR 0 (unul stiu sigur ca e penalizat), dar toate trei au pozitii bune in SERPS si in consecinta PR 0 nu ma afecteaza deloc si acest lucru se intampla de ceva timp si nu ma stresez cu PR-ul ci sa-mi pastrez pozitiile si eventual sa urc pana pe 1.
Pentru ca unii dintre noi au ceva mai multe site-uri ma gandesc ca Online Free PageRank checker,Mass Page Rank Check,Bulk PR lookup tool este util pentru voi.
In mod ciudat, un site de care nu m`am ocupat a crescut, iar altul de care am avut grija a scazut..
Acest update a venit si cu o anomalie, sa-i spunem asa. Au scazut in PR, dar le-a crescut traficul organic (venit de pe Google) cu circa 15%. Ma refer la ambele site-uri din semnatura. Interesant..
Deja poti trage asemenea concluzii? Eu am oscilatii de 15% f des pe unele siteuri, e irelevant. Asteapta cateva sapt, o luna.. si daca e constant mai mare decat luna precedenta, atunci da. Ori, macar au crescut in ranking site-urile respective? Poate cateva pozitii in plus pt keyword-urile principale...
In cazul meu, oscilatiile sunt de 5%, tocmai de aceea mi s-a parut anormal, mai ales ca a fost si acest update de PR. Am observat intr-adevar ca la un anumite keyword-uri au crescut pe pozitia fruntase, de acolo se tragandu-se aceasta crestere de trafic.
posibil sa fie un update February 2013 Google Webmaster Report - Signs Of Another Update?
yep la mine(pe blogul unui prieten) update down de la pr1 la pr 0 pt un blog pe wordpress inexplicabil
de ce este asa inexplicabil ?
Offtopic/Gluma: din ce inteleg eu, blogul este inexplicabil "blog pe wordpress inexplicabil"
Ontopic: nu este asa surprinzator, am avut si eu scadere de PR cu -1 pe un blog pt care am mai pus ceva link-uri. O posibila explicatie: la precedentul update google a vazut niste backlink-uri care aveau un anumit PR si mi se cuvenea PR-ul X, acum paginile de unde am backlink-uri poate au pierdut din PR, s-a recalculat si pt mine si a iesit cu -1.. Irelevant
Am modificare de PR la un site din semnatura (-1) iar la un site nou de vreo 6 saptamani am PR2 la o pagina interna si PR 1 la index.
In rest vad ca mai nou google promoveaza site-uri parasite in top la cautari, in nisa mea a urcat pana in top 6 un site care era pe pagina 2 sau 3 si nu e updatat din 2011!
In paralel mai observ ca o consecinta grava faptul ca mai la toate cautarile mele apar in top la cautari site-uri de ziare sau televiziuni care practic au invadat rezultatele cautarii doar pt. ca au scris si ele un articol pe tema respectiva si ne ineaca atat pe mine cat si pe vechii mei competitori.
Probabil G se ingrijoreaza ca nu se mai vand fituicile la colt de strada si a zis sa le dea o mana de ajutor si sa ii urce la toate cautarile importante sa faca si ei trafic din toate nisele ca nu cumva sa moara de foame.
PR update am ajuns de la zero la 3 :) pentru domeniu inregistrat in urma cu aprox 2 luni...
1/10 am ramas unde eram..
La mine PR 0 pe index si PR 2 pe o pagina interioara.
Am vazut ca au disparut linkurile din WMT catre siteul meu, de la 15 linkuri initial la 2 si mai apoi la "date insuficiente".
Oare ce o insemna asta?
Cum pot verifica pentru toate paginile siteului ?
scuze de off topic.
Cum verifici si pentru index, gata oameni buni, update-ul a trecut, ne auzim doar la urmatorul update!Citat:
Cum pot verifica pentru toate paginile siteului ?
scuze de off topic.