Se pare ca, gluma se ingroasa...
Am facut o mica analiza a acestor tipuri de spam iar din cele observate sunt destul de evoluate. Pentru a nu umple acest post cu text inutil o sa va explic cum sunt aceste tipuri de spam.

Un text de o lungime medio-lunga asemanator cu ASHJChaksjkckkqh1cqopascneka00gcSAcaraHJChaksjkckk qh1cqopascneka00gcSAcaraHJChaksjkckkqh1cqopascneka 00gcSAcaraHJChaksjkckkqh1cqopascneka00gcSAcaraHJCh aksjkckkqh1cqopascneka00gcSAcaraHJChaksjkckkqh1cqo pascneka00gcSAcaraHJChaksjkckkqh1cqopascneka00gcSA cara dupa criptare poate fi tradus intr-un css, cod de site si tot ce va puteti imagina ca exista pe un site.

Surpriza, aceste tipuri de cod pot aparea in DB, fisiere.php sau chiar in .htaccess. Nu este o vulnerabilitate anume ce poate permite un asemenea tip de spam. In plus lucrurile sunt foarte ciudate intrucat vizitand pagina de pe site, aceasta merge la perfectie.. atunci cand vizita provinde dintr-un bot oarecare ( Google, Yahoo etc ) atunci iti face chiar si un redirect.

Sunt in continuare in cautarea solutiei magice, desi toti spun ca e mai rentabil sa instalezi tot de la capat. Ok, dar o configuratie a vechilor pluginuri imi poate necesita si zile de munca. Asadar daca mai e cineva in aceasi problema, il rog sa mi se alature.