Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Avertismente google adsense

raxiro este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    2nd November 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    73
    Putere Rep
    29

Implicit Avertismente google adsense

Salut,

Aveti idee daca exista un numar standard de avertismente(pana iti dezactiveaza account-ul) de incalcare a conditiilor adsense?. Pentru acelasi website e posibil sa nu fie mai mult de una dar pentru website-uri diferite dar sub acelasi account?

Vorbesc despre un site de horoscop care are si un horoscop cu tenta erotica.

"SĂNĂTATE SEXUALĂ/PENTRU ADULȚI SAU SFATURI DE ORDIN SEXUAL: după cum se precizează în politicile noastre de produs, editorilor AdSense nu le este permis să plaseze anunțuri Google în pagini cu conținut pentru adulți. Aceasta poate include modalități de tratare a unor subiecte cum ar fi sănătatea sexuală sau sfaturi și sugestii de natură sexuală. Puteți afla mai multe despre această politică în centrul de ajutor."

Acele pagini trebuie citit ca pagini sau ca "nu am vrea sa mai gasim deloc pe site"

myamar este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    49
    Posturi
    540
    Putere Rep
    43

Implicit

Google iti da voie sa pui anunturile Adsense pe acel site, doar nu pe paginile cu subiect sexual.
    Vremea ido Prognoza Cluj. Aici se învață istorie pentru bacalaureat.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Si eu am primit acel mesaj, dar petnru o pagina in care continutul sexual nu era explicit, era vorba despre conceptie
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Raxiro, pe viitor, cum spune si Myamar, nu mai folosi in astfel de pagini (cu continut adult explicit, sau nu), Adsense. Oriunde in restul website-ului sunt ok de plasat.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

raxiro este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    2nd November 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    73
    Putere Rep
    29

Implicit

cristi,myamar - clar nu trebuie pus pe ele, oricum am vazut ca google oricum nu afiseaza reclama daca gaseste anumite cuvinte cheie si probabil tot contextul. Intrebarea e, vede google cu ochi buni sa ai astfel de pagini(fara adsense pe ele), scoase paginile sau pastrate(fara adsense)?

lovelife - dupa avertismentul asta, ai mai primit vreunul(in orice alt context)?

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

vede google cu ochi buni sa ai astfel de pagini(fara adsense pe ele), scoase paginile sau pastrate(fara adsense)?
    Normal ca nu. Vei avea acolo o bifa probabil, si te vor tot verifica pe viitor.

Eu asa vad logic, un algoritm. Adica in comparatie cu un website care nu are nici o problema, tu esti mai critic de monitorizat, pentru ca ai calcat stramb deja, odata.

Si eu am primit de-a lungul carierei, multe astfel de avertizari. Niciodata nu au fost o problema, insa rezolvarea mea a fost sa scot definitiv acel tip de continut. Nu doar sa scot reclamele din sectiuni. Nu spun ca asa ar trebui sa faci. Spun doar ce am facut eu.

Ceea ce probabil nu stii, este ca de multe ori am primit astfel de instiintari, nu pentru continut aflat in paginile website-ului pe care il administram. Ci pentru ca aveam referinte catre alte website-uri care aveau acest gen de continut. Deci mi-a fost mai usor sa scot unul sau mai multe link-uri, versus sa scot o sectiune intreaga din website.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

am mai avut acum 2 ani un avertisment la un site unde era o problema de CSS, in chrome se suprapunea un pic un baner pe meniu, mi-au dat ultimatum 3 zile, am modificat, am cerut parerea, dar tot mi-au inchis site-ul pe motiv ca nu am luat in considerare avertismentul, mi-au blocat doar acel site, restul a mers in continuare OK, si site-ul ala facea intre 300 si 500 $ luna din adsense.
    Acum era pe un site mic care avea 20 de articole, nu stiu daca avea trafic, abandonat de vreo 3 ani, am sters si articolul si codurile adsense din site
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google si adsense
    De radeoN în forumul Adsense
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 15th February 2012, 12:17
  2. Google analytics adsense vs google adsense
    De Cristi G în forumul Adsense
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 23rd March 2010, 12:30
  3. Google AdWords pentru domenii care au Google AdSense
    De gabi99 în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 8