Banuiam eu ca e vb de anvelope
Acum e clar ca daca te ocupi tu, esti departe rau. Nu stiu cine optimizeaza vanzarianvelope, dar shop-ul in sine e slab rau, si nu vb de design. Al tau e si mai slab
Schimba domeniul, am eu vre-o 10 parca, iti iei 1 la 10 usd si schimba shopul si hostul. Merge execrabil de prost shop-ul, ori de la shop, ori de la host.
Domeniul are avantaj destul de mare.
Schimba linkurile de la produse, si categorii. Fa-ti categorii pe cautari, iarna, vara, all-season, second hand, blablabla..... si muta produsele dupa ele, ca sa-ti ridici categoriile.
Repara filtrele, la ambele site-uri nu merg, sunt inutile. Nu trebuie sa apara optiuni daca ele nu exista, se enerveaza "vizitatorul".
Si tot asa ..........
Dupa seo on page, h1, nu estem? Scoate h2 si h3 de pe produse. H2 = "sales phrase" H3 categorii, h4 1 bloc de produse, h5 alt bloc, h6 footer sa ce mai vrei tu.
Content-ul nu te omoara, e shop de anvelope, doar la categorii si foarte important pe home. Banuiesc ca home vrei sa optimizezi, ca doar e cel mai usor
Apucate de ce e mai sus, si dupa mai intrebi o data
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.