Intrebarea este: Tu cum cauti pe google casa sau casã ?
Ce preferi 10 vizite la cautarea casã sau 100 de vizite la cautare casa
Versiune printabilă
Intrebarea este: Tu cum cauti pe google casa sau casã ?
Ce preferi 10 vizite la cautarea casã sau 100 de vizite la cautare casa
Poate e basic advice, dar nu uita sa setezi din webmaster tools tara pe care o targhetezi cu site-ul. Ajuta mult.
Mersi Dan, nu uit ;) clar va avea setat Ro.
Pentru ceilalti, eu tot timpul caut casa, din obisnuinta/lene de a schimba limba/etc, si ma gandesc la userii mai putin tehnici care pariez ca o sa caute casa referindu-se la casã. Stiu ca sunt rezultate diferite in functie de search, ce ma intereseaza pe mine este daca din cauza continutului atunci cand cineva va cauta casa eu voi iesi pe locurile 8-9-10 din cauza ca la mine scrie casã, astfel "obligandu-ma" sa folosesc casa (ceea ce conform cu limba romana e cam eronat).
Cristina, mersi pentru sfat, n-am inteles partea cu "daca asa este mai bine pt utilizatori" - crezi ca d.p.d.v SEO nu e mai bine? (asta tot incerc sa aflu :) )
LE: lovelife, prefer 100 de vizite la cautarea casa, desigur :)
Ma refeream la faptul ca e (probabil) mai usor pentru utilizatorii romani sa citeasca un text cu diacritice.
Pentru un blog - asa cum am eu - as opta pentru folosirea diacriticelor, deoarece textele sunt lungi. Pentru un site comercial nu as utiliza diacritice, deoarece are texte mai scurte... si interes SEO mai mare (cautarile cu diacritice fiind foarte rare). :)