Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 19

Subiect: optimizare site pentru anumite cuvinte cheie.

fabby este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    23rd August 2006
    Locaţie
    bucuresti
    Posturi
    168
    Putere Rep
    36

Implicit optimizare site pentru anumite cuvinte cheie.

salutare.
    am niste intrebari din ce am mai citit sa stiu cum ar fi mai bine.

de exemplu, pentru un site de jocuri, m-ar interesa sa iasa in cautari mai bine pentru anumite cuvinte cheie...sau ideal ar fi pentru cuvintele cheie generale, jocuri, jocuri masini, etc.

si daca ma hotarasc, sa zicem pe vreo 5 keyowrduri pe care sa optimizez site-ul, cum se face, toate se trec in prima pagina cu densitate mai mare, sau se pot crea si in alte pagini interne ale site-ului?...cu cat is mai mutle pagini cu densitate mai mare pentru un cuvant, sa inteleg ca cu atat e mai bine?

sau se optimizeaza o pagina, ideal cu linkuri valoroase catre ea....si treaba e facuta?!

multumesc anticipat. astept raspuns.
    Web design este jobul de baza. Anunturi gratuite online este site-ul pe care incerc sa-l administrez

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

pe jocuri e sinucidere curata,toti copiii si-au facut siteuri de jocuri si au footerul plin de linkuri . eu nu iti dau sanse nici in 2 luni sa ajungi in prima pagina google . nici la jocuri masini .
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    23rd August 2006
    Locaţie
    bucuresti
    Posturi
    168
    Putere Rep
    36

Implicit

repet, ma interesa care e logica voastra cand optimizati un site. luati anumite cuvinte, care par fi destul de cautate, faceti o lista cu ele si le optimizati?. si cum? (intrebarea e detaliata si in primu post.)

Acolo a fost doar un exemplu, nu intrebam daca sa optimizez cuvantul jocuri sau nu.
    Web design este jobul de baza. Anunturi gratuite online este site-ul pe care incerc sa-l administrez

Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

la inceput iei 1 max 2 cuvinte cheie,incerci sa faci densitatea pana in 5%(cred,nu sunt sigur in privinta asta ) , apoi incerci sa obtii linkuri cu anchorul acela. Apoi mai pui taguri H1,H2 ... astea is sfaturile basic .

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    23rd August 2006
    Locaţie
    bucuresti
    Posturi
    168
    Putere Rep
    36

Implicit

de densitatea cuvintelor sa fie 5 stiam si eu. dar intrebarea vine, pentru ce pagina sa fie aceata densitate, pentru index, sau oricare alta pagina de interior?

sau e recomandat cat mai multe pagini cu densitate mare pe acele keyworduri?

ai mai zis:"apoi incerci sa obtii linkuri cu anchorul acela"
    deci sa inteleg ca pun la ancora acele cuvinte cheie? sau cate unu si linkuri cat mai multe pentru cele 2 keyworduri?

Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

daca vrei sa optimizezi pe cuvantul cheie Jocuri incerci sa obtii linkuri care sa contina anchora Jocuri , catre tine,cu atributul follow.
    Densitatea sa fie pentru index,logic. Doar pe index nu ai un site despre cartofi si intr-o pagina din interior faci optimizare pt morcovi. Daca faci optimizare pentru index,si paginile celelalte vor primi link.

sourcer este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th October 2006
    Locaţie
    Constanta
    Posturi
    133
    Putere Rep
    36

Implicit

Intrebarea la care fabby vrea raspuns este daca sa optimizeze doar prima pagina sau si alte pagini ale site-ului pentru aceleasi cuvinte cheie.

Parerea mea este sa te concentrezi pe prima pagina pentru cuvinte cheie generale si dupa aceea pe alte pagini din interior sa te axezi pe cuvinte cheie mai lungi, de exemplu "jocuri masini de curse" (am ales jocuri ca asta ai ales si tu). Poti sa optimizezi diferite pagini pentru diferite cuvinte cheie si daca nu prinzi prima pagina pentru cuvintele cheie generale ai sanse cu altele mai lungi.
    Bla bla bla...

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Eu unul nu prea dau doi bani pe chestii de genul densitate nush cat la suta, sa ai X linkuri de pe Y tipuri de site, bla bla..
    Bineinteles, adica optimizez un title acolo, un heading dar in general merg pe prinicpiul continutul conteaza cel mai mult, continut de calitate, site de calitate. Un articol de calitate despre eu stiu, broaste, scris de discovery,nu a fost scris cu gandul la o anumita densitate , si nu doar pt ca ar fi pus pe discovery e plasat bine.

Un site cu continut de calitate va obtine imediat linkuri naturale care sigur te vor plasa bine in SERP spre deosebire de 1000 de directoare si 1000 de link exchangeruri fortate.. Cred ca 100 linkuri naturale bat tot ce e mai sus, poate chiar mai putin.

Asa am mers pana acum si mi-a mers bine .

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    23rd August 2006
    Locaţie
    bucuresti
    Posturi
    168
    Putere Rep
    36

Implicit

va multumesc pentru raspunsuri, am inteles ideea.

Prometeu, asta se intelege ca daca ai articole bine scrise, restul vine de la sine, dar ma intereseaza si partea de optimizare...fiecare dupa cum ar crede ca e mai bine, pentru eu asa cred ca are o importanta destul de mare si aprtea asta.

Vroiam sa va mai intreb, la inscrierea in directoare web, ca si frecvente...inscrierea in 2-4 directoare la 2-3 zile?

Iar titlu si continutul sa inteleg ca trebuie sa contina keywordurile pe care vreau sa le optimizez?

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Fabby, eu fac asa:

- aleg cuvintele cheie.
    - aleg ce pagina vreau sa rankeze pentru expresia x.
    - scriu pagina cu cuvinte cheie / titlu / h1 / h2 potrivite pentru expresia x.
    - postez pagina.
    - pun cateva linkuri cu ancora aleasa sau variante pe-aproape catre pagina respectiva.
    - astept rezultatele dupa indexare.
    - modific pagina "din aproape in aproape" pana ajung pe pozitiile care ma intereseaza.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cuvinte cheie google
    De crysty_23 în forumul Google
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 31st July 2009, 00:22
  2. cum vad nu de cautari pe anumite cuvinte?
    De Cipiot în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 16th November 2008, 20:43
  3. cuvinte cheie ...
    De orio777 în forumul Google
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 7th February 2007, 13:49
  4. Cuvinte cheie.
    De Brindusa în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 3rd January 2006, 17:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •