Restul care le mai ai transfera-le la un registrar care are un history mai bun. Te lasa sa dai unlock pentru transferuri?
Restul care le mai ai transfera-le la un registrar care are un history mai bun. Te lasa sa dai unlock pentru transferuri?
w!ll nu vezi ce aberatie spui..
din punctu tau de vedere daca facea un domeniu 3000$ si nu te lasa sa dai unlock e ok nu? ca asa spunea tos-ul?Daca citeai termenii si conditiile lor probabil ca ai fi gasit o clauza in care sa precizeze astfel de lucruri, asa evitai neplacerile cauzate de Yahoo. Sunt curios ce o sa se intample cand ROTLD o sa introduca plata anuala pt. domeniile .ro, o sa vedem peste tot scris "ROTLD da teapa" ?!
domenii
am un domeniu care expira intr-o saptamana, daca nu citeam mailul sau eram in concediu il plateam nu ca aveam autorenew... asta numai e furaciune?nu vad unde e "furaciunea".
e dreptul lor sa-si schimbe preturile, cat timp te anunta (eu stiam de asta de ceva vreme, si nici macar nu am domenii acolo)
muta domeniile la un registrar - godaddy, enom, moniker, dynadot
cu mentiunea ca enom s-ar putea sa fie cumparat de Yahoo in curand :-)
voua vi se pare ok toata marsavia asta..
bruzli
da te lasa, asta mai lipsea...Restul care le mai ai transfera-le la un registrar care are un history mai bun. Te lasa sa dai unlock pentru transferuri?![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)