Poti hosta domeniul oriunde mai oamenilor. Ce legatura are tld-ul ?![]()
Poti hosta domeniul oriunde mai oamenilor. Ce legatura are tld-ul ?![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
PROBABIL nu gaseau de unde sa il CUMPERE, nu unde sa il HOSTEZEde hostat merge oriunde... de cumparat, ramane de vazut, DAR daca va costa 200$, nu cred ca va fi inghesuiala de romanasi pe acolo... us/uk/ etc, noi... mai greu
![]()
I don't know much...
sa vezi ce o sa creasca economia tarii .. la fel cum s-a intamplat si cu .tv![]()
Pun pariu ca o sa vina straini sa ne ia keywordurile romanesti si le vor vinde peste cativa ani, asa cum s-a intamplat si cu unele .ro.![]()
Pretul a fost 100$/an minim 2 ani in Prima perioada, in landrush e 49$/an minim 2 ani si cand va fi inregistrare libera se speculeaza ca pretul va fi undeva pe la 15-20 €/an minim 2 ani.
Sincer merita sa cumperi, atata timp cat domeniul e pe engleza, pe romana chiar nu merita.
Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"
am in minte niste domenii bune, in engleza. le-am verificat si unt libere aparent.
intrebare 1: in perioada asta, in care se primesc mai multe preinregistrari pt un domeniu si apoi se liciteaza pt acesta, ar trebui sa apara domeniul luat daca s-a facut o cerere pentru cumpararea lui?
intrebare 2: de unde pot sa cumpar un domeniu .me, concret. ca pe providerul din Romania dat la ei pe site nu am gasit extensia asta disponibila
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Vezi aici
stiam de linkul asta. de aia am si spus: pe providerul din Romania dat la ei pe site nu am gasit extensia asta disponibila. M-am uitat si la alte situri dar nu era ceva concret decat la GoDaddy. Ma interesa daca a cumparat cineva de pe forum si poate sa indice un loc pentru asta. ideal ar fi sa fie o firma din .ro
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Nu este decat o singura firma din ro !![]()
Pana la urma eu nu am inteles cat costa !
75 $ sau 20 euro ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)