Rezultate 1 la 10 din 47

Subiect: domeniu - conteaza dc are cratima/faracratima?

Afișare hibrid

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Tudi Vezi Post
    Broscoi, scuza-ma ca ma bag in discutie, dar e gresit ce spui. kw1-kw2.com sau kw1kw2.com e tot una pentru un search engine. De ce?

Pentru ca un SE nu vede keyword-urile cum le vedem noi, ca si "cuvinte". El le vede ca string de caractere, deci localizeaza stringul, nu cuvantul propriuzis. Cauta cuvantul "masini" in google si o sa vezi cum boldeaza si in domenii precum "pozemasini.ro" si in cele ca "poze-masini.blogspot.com".
    Un SE nu le vede ca si cuvinte separate, ci siruri de caractere diferite , dar tot avantajos este dearece pentru mine ,dpdv SEO , aceste siruri de caractere sunt cuvinte cheie .
    Cand am afirmat ca SE nu intelege sa desparta cuvant1 si cuvant 2 in cuvant1cuvant2.extensie m-am referit la o despartire ligvistica cunoscand faptul ca nu lucreaza cu cuvinte ,ci cu siruri de caractere .
    Sa zicem ca am un un site in care vorbesc de calamar , de cal si amar precum si de cala si mar .Daca domeniul este cal-amar.ceva atunci cal si amar vor primi un plus de relevanta fata de calamar , cala si mar. Daca domeniul este cala-mar.ceva atunci cala si mar vor fi considerante mai relevante fata da cal si amar precum si calamar .Domeniul calamar.ceva va da relevanta mai mare calamar-ului .
    Ultima modificare făcută de Broscoi; 3rd September 2008 la 15:26.

Aurel Dragut este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    44
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    39

Implicit

Eu ii dau dreptate lui Tudi pentru ca am descoperit si eu cam acelasi lucru.
    Promovez Produse și Servicii Auto si detin un Blog personal
    Twitter: @AurelDragut

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    41

Implicit

Chiar daca am o experienta redusa , intamplarea a facut sa optimizez si site kw1kw2.extensie si kw3-kw4.extensie . Sigur ca numele de domeniu e doar unul din factorii SEO , dar eu am simtit ca rezultatele au fost mai bune si mai rapide in situatia domeniului cu cratima .
    Daca nu ma insel , sunt vreo 200 de factori SEO , deci e greu de apreciat influenta individuala a cratimei in domeniu chiar si in cazul unei experiente vaste , cu atat mai putin in cazul uneia limitate asa cum e a mea .
    Cred insa in modul de actiune al SE descris in exemplul ipotetic calamar din postul meu anterior .

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Domeniul cu cratima in fata celui legat
    De Popescu Marian în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 21st July 2009, 14:04
  2. Conteaza registrantul ?
    De twainiack în forumul Domenii web
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 11th March 2009, 02:56
  3. keyworduri si cratima
    De Ioan Margineanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 25th July 2007, 09:29
  4. Conteaza extensia?
    De ddumyy în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 5th March 2007, 13:36
  5. Ce ziceti, conteaza PageRank-ul?
    De Razvan Pop în forumul Google
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 13th June 2006, 15:26

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.