Eu ii dau dreptate lui Tudi pentru ca am descoperit si eu cam acelasi lucru.
Eu ii dau dreptate lui Tudi pentru ca am descoperit si eu cam acelasi lucru.
Chiar daca am o experienta redusa , intamplarea a facut sa optimizez si site kw1kw2.extensie si kw3-kw4.extensie . Sigur ca numele de domeniu e doar unul din factorii SEO , dar eu am simtit ca rezultatele au fost mai bune si mai rapide in situatia domeniului cu cratima .
Daca nu ma insel , sunt vreo 200 de factori SEO , deci e greu de apreciat influenta individuala a cratimei in domeniu chiar si in cazul unei experiente vaste , cu atat mai putin in cazul uneia limitate asa cum e a mea .
Cred insa in modul de actiune al SE descris in exemplul ipotetic calamar din postul meu anterior .
Sunt de acord cu Broscoi :dintre www.cal-maro.ro si www.calmaro.ro la cautarea "cal maro" are intaietate primul domeniu.
Dar as alege varianta 2 calmaro.ro pentru ca pare mai putin spammy si se poate brandui mai usor .
Depinde acum daca diferenta dintre cele doua formulari e suficienta pentru a concura cu faptul ca domeniul e mai usor de retinut de catre utilizatori. Cel putin asa vad eu situatia.
ca sa nu mai deschid alt topic, pun intrebarea aici.... 2r.ro este ok ca domeniu pt site de anunturi ? pana la urma daca nu contine in numele domeniului cuvantul anunturi , celelalte site-uri care au asta vor avea intaietate ? totodata intentionez sa cumpar un domeniul vandcumpar.XX este mai sugestiv pt un site de anunturi .. :-?
nu stiu daca s-a mai zis ca nu am avut rabdare sa citesc tot dar:
1. domeniile cu cratima sunt mai greu de comunicat ... mai ales unora care nu prea stiu internet ...
de exemplu: vand-cumpar.ro, imagineaza-ti discutia: tu: vand liniuta cumpar punct ro ... altu: ce liniuta .. la mijloc, jos ? bla bla ...
2. domeniile fara cratima am impresia ca sunt mai bine cotate pe Google decat cele cu cratima ... dar e parere personala .. nu ma puneti sa justific![]()
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
/sidetopic
la comunicarea telefonica a unui nume de domeniu "cu liniute", folositi urmatoarele reguli simple:
site-nou.ro = site minus nou punct ro
site_nou.ro = site talpă nou punct ro
.:|:.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)