Daca ai o idee de site mi`o prezinti si eu iti dau domeniu bine ca ce castigam ce facem impartim![]()
te ajut si eu la site sau la ce ai nevoie !Daca sunteti interesati pm !
Daca ai o idee de site mi`o prezinti si eu iti dau domeniu bine ca ce castigam ce facem impartim![]()
te ajut si eu la site sau la ce ai nevoie !Daca sunteti interesati pm !
e o gluma???? nush daca cineva va fi de acord cu asa cevaoricum noroc in cautari
![]()
Doamne ... voi cand auziti ca da cineva dom parca ar da milioane de dolari sau cand auziti ca cere cineva un dom moca parca ar cere miliarde de aia poate unii abtin ... sal si rog doar pe cei care sunt interesati sa postezenu mai am nev de posturi inutile
sunt satul
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
nu!!!
Poate ma lamuresti si pe mine. Sa presupunem ca eu vin cu o idee foarte buna. Chiar cu un site gata facut.Si tu imi dai un domeniu.Despre care ai spus mai sus ca nu ramane pe numele tau.Deci singura varianta logica este ca domeniul va fi trecut pe numele meu.Sper ca am inteles bine pana aici.
Ce nu inteleg este ce castigi tu. Sau domeniul asta e un cadou in spiritul craciunului?
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
off: robertNULL este un magnat al domeniilor si isi permite.
normal, cu alocatia isi permite un domeniu .com pe luna.
Vai de tine baiete !Se vede ca esti facut pentru alocatie ... pacat !
Nu mai postati ca tristii daca nu vreti domeniu !daca vrei postezi daca nu stai in banca ta !Ce nu intelegeti !Vrei postezi nu vrei nu postezi
te rog sa nu imi spui "baiete", vroiam sa subliniez faptul ca un domeniu .com este accesibil si pentru un pusti de 14 ani, nu vad de ce te superi cand vezi ca lumea nu te venereaza pentru ca esti dispus sa dai 10$.
Ca sa o luam cinstit, esti destept, cu 20 $ ai trafic (mult) pe site, si faci rost de posibile parteneriate si idei noi de afaceri. Bravo.
E un plan bun, pacat ca ai vorbit mai mult (si mai prost) decat trebuia, trebuia sa postezi, sa raspunzi la intrebari pe un ton nonagresiv si sa stai cuminte in banca ta, sigur gaseai 1 sau 2 oameni care sa iti faca trafic (de pe acest forum).
Degeaba esti destept daca ai caracterul asta.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)