Daca tot am ajuns pe aici m-am gandit sa pun si oferta mea de domenii de care vreau sa scap.
In principiu vreau sa scap de ele pentru ca nu am timp sa ma ocup.
Incep cu cele ieftinde de la registerfly.com
Se pot muta la un alt registar, eu am mutat saptamana trecuta unu din ele care am hotarat ca nu e de vanzare (digipedia.info)
Deci:
bani-pe-net.info
gsm23.info
paintballclubs.info
ropaintball.info
soft4gsm.info
parca pe bani-pe-net.info as cere vreo 20 30 de euro in rest nu stiu 5-10 euro acolo, sau astept sugesti de colaborare, daca nu asteptati pana pe la anu cand expira si pica registerfly si le luati ca vor fi libere.
porma mai am realhits.net cu tot cu script (am si varianta scripului de pe instanthits.net) aici iti dau softul compilat pentur un domeniu sau daca pui ceva mai multi banuti iti dau si sursele in Delphy 7 ale browserului. Cam 100 euro fara sursele de delphy am zis eu.
Mai am anunturiph.ro care e in totala mizerie si grafica varza si care l-as da la 250-300 euro.
Aaaa si sa nu uit de myfastblog.com un site de free blog host care il dau cu 300 euro, are peste 100 de bloguri, cam 100 vizitatori unici pe zi, e in engleza. Ar trebui sa rectific avea 100 bloguri ca dobitoci de la host nu situ sa reactiveze subdomeniile create, au skimbat serverul si nu mai merge, sa zicem ca vand doar domeniu cu 150 euro daca nu reusesc astia sa rezolve.
Ce PR-uri au siteurile si ce mai vreti voi verificati daca sunteti interesati.
Ma puteti contacta pe mesenger id: nanotel_ro