Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Vand domeniu RO cu backlinkuri de calitate

nRazvan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    14th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    263
    Putere Rep
    27

Implicit Vand domeniu RO cu backlinkuri de calitate

Salutare,

Am luat un domeniu imediat ce a expirat in speranta ca o sa fac un proiect gen personal finance pe RO. Timpul a trecut si mi-am dat seama ca nu o sa ma ocup de el, asa ca mai bine il vand si ma concentrez pe ale mele.

Domeniul a fost detinut de Telekom si a facut parte dintr-o campanie de a lor a.k.a are link dofollow de pe siteul lor. Dar pe langa asta, are linkuri de pe multe siteuri puternice si bloguri foarte populare din RO. Am facut un screenshot cu cateva referring domains din Ahrefs - https://imgur.com/a/yo02zFm.

Domeniul este sanatos pentru ca inca mai rankeaza pt cuvinte cheie vechi. Am postat un articol ca sa vad cum se indexeaza si vad ca articolul apare pe pagina 3-4.

Domeniul este: economisestepentrutine . ro.

Pret 200 euro Paypal (cumparatorul plateste fee-urile).

Primul venit, primul servit.

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    41

Implicit

putin offtopic pentru ca domeniul pare foarte tentant am zis sa dau 2-3 whois-uri si am gasit ca economisesc.ro e liber, in caz ca e cineva interesat de el.

Si economiste.ro (asta l-am tastat din greseala in timp ce incercam economiseste.ro)

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    36

Implicit

Conform ahrefs Ahrefs Rank 12,405,285 UR 7 DR 13.Backlinkurile alea sunt varza.Daca faci 10 advertoriale pe orice blog scoti DR 13. Ce ai postat tu in imaginea aia cu DR, de fapt e a domeniului in sine, nu de pe paginile unde este backlinkul.

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    14th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    263
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de deadworldisee Vezi Post
    Conform ahrefs Ahrefs Rank 12,405,285 UR 7 DR 13.Backlinkurile alea sunt varza.Daca faci 10 advertoriale pe orice blog scoti DR 13. Ce ai postat tu in imaginea aia cu DR, de fapt e a domeniului in sine, nu de pe paginile unde este backlinkul.
    Nici nu stiu cum sa iti raspund cel mai bine, dar o sa incerc:
    1. Eu nu am spus ca acele statistici sunt pentru pagina unde este linkul plasat. Pur si simplu am facut un screenshot cu cele mai interesante backlinkuri din Ahrefs. Normal ca sunt metrice pentru domenii pentru ca am aratat referring domains pentru ca, dupa cum am postat prima oara, "Am facut un screenshot cu cateva referring domains din Ahrefs". Deci nu ai fost atent, nu e problema mea.
    2. Backlinkurile alea sunt varza - Scuze dar chiar nu stiu cum sa iti raspund aici. Daca tu consideri ca baklinkurile astea sunt varza, inseamna ca toata viata am trait o minciuna
    3. Conform ahrefs Ahrefs Rank 12,405,285 UR 7 DR 13 - Pune linkul in Ahrefs asa cum este setat el, adica cu www. in fata domeniului si o sa vezi ca e UR 20 -> https://imgur.com/a/Ylnm32n.
    4. Daca faci 10 advertoriale pe orice blog scoti DR 13 - Daca pentru tine metricele sunt importante, si nu esti constient ca ele pot fi foarte usor manipulate, mai bine te duci pe Fiverr si cumperi 3000 de backlinkuri cu $5 si iti faci metrice Ahrefs si Moz mari si frumoase. Asta nu inseamna ca ar fi bine sa iti pui linkuri pe siteul respectiv. Daca vrei, pot sa iti vand linkuri de pe siteuri spamate la moarte dar cu PA si DA mare. Vrei? Let me know
    5. Daca pentru DR 13 e nevoie de 10 advertoriale, pentru DR 20 cat are domeniul ar fi necesare vreo 15 advertoriale. Deci pretul cerut de mine se justifica. Mersi de ajutor ca ai aratat oamenilor ca pretul este foarte ok pentru ce ofera domeniul

Daca mai ai alte nemultumiri, te astept cu un PM si discutam.

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    36

Implicit

Greseala ta e ca presupui, ca am luat drept sursa de informatii, screenshotul tau. Am cont premium pe ahrefs si imi mentin parerea,orice ai zice.Presupun ca, iti dai seama ca nu platesc degeaba contul ala si odata cu folosirea lui in timp, vine si experienta.

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    14th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    263
    Putere Rep
    27

Implicit

Am cont premium pe ahrefs -Weird flex but ok Tu de cand il ai, ca poate el il platesc de mai mult timp si asta ar inseamna ca eu sunt mai destept ca tine, nu? Eu in Martie fac 4 ani de payments. Tu de cat timp le dai bani? Hai sa vedem cine are e-penisul mai mare. Eu am pachetul "Advanced legacy". Tu de care ai? din ala ieftin "Lite"?

Hai ma ce naiba, pe bune?

Greseala ta e ca presupui - ce presupun? ca ai citit anuntul? Pe bune acum, e greseala mea ca presupun ca tu ar trebui sa fii atent cand citesti un anunt? WTF?
    Mai mult de atat, spui ca esti utilizator de Ahrefs dar nu iti dai seama din imagine ca am facut screenshot la referring domains? Pe bune?

E dreptul tau sa iti mentii parerea dar iti spun sincer, tocmai ai demonstrat ca nu stii ce vorbesti.

Consumatorul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    4th February 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    713
    Putere Rep
    38

Implicit

Domeniul este foarte ok, are vechime, backlinkuri, metrici buni, banii se recupereaza repede din cateva advertoriale vandute, nu e cazul sa despicam firul in 4. In mod clar isi merita banii. Pe mine ma tenteaza pentru completarea portofoliului.

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    14th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    263
    Putere Rep
    27

Implicit

Domeniu vandut. Plata primita. Se poate inchide.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand un pachet 34 backlinkuri de la site-uri cu autoritate
    De Kreator în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 29th December 2015, 20:50
  2. Vând articole scrise , preț bun, calitate medie
    De N.Paul în forumul Continut web
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 20th September 2014, 12:38
  3. Vand link-uri si articole pe bloguri de calitate
    De aliceee în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 55
    Ultimul Post: 18th April 2014, 12:11
  4. Vand linkuri pe 4 bloguri de calitate
    De George Ginghina în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 11th May 2012, 19:25
  5. [ Vand ] Pachet Advertoriale de CALITATE !
    De MaXz în forumul Continut web
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th March 2012, 22:56

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •