Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Noile extensii de domenii disponibile la GoDaddy

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    61

Implicit Noile extensii de domenii disponibile la GoDaddy

Aproape 900 de noi extensii sunt disponibile pentru preinregistrare la Godaddy. Desi multe dintre ele sunt pur si simplu aberante, sunt cateva care cred ca vor avea mare succes:

.shop
    .auto
    .moto
    .sport
    .doctor
    .business
    .blog
    .forum
    .photo
    .taxi
    .pizza
    .free
    .hotel
    + majoritatea din cele din Technology, Media & Geographic

Ciudate:
    .zip ?!
    .duck
    .ooo
    .ninja
    .sucks ?!
    .xyz
    .wtf

Deocamdata puteti aplica doar pentru .uno, .luxury, .build si .menu, dar o sa urmeze si celelalte. Nota: .luxury = 799$

Bafta la prins domenii bune!
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    43

Implicit

.duck .horse .vodka .dog. bible ...
    Retired

Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    61

Implicit

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    .duck .horse .vodka .dog. bible ...
    Si nu asta e partea cea mai socanta. Partea cea mai socanta e ca o sa aiba si preturi aberant de mari. Noroc cu celelalte care compenseaza prin utilitatea lor ridicata.

Blog.auto, forum.auto sau chiar piese.auto vor fi super domenii, de exemplu.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    Blog.auto, forum.auto sau chiar piese.auto vor fi super domenii, de exemplu.
    vor fi dupa 20 ani cand romanii vor fi "educati" ca blog.auto nu este blogauto.ro si piese.auto nu este pieseauta.ro ... etc

la nivelul populatiei cred ca deabea sunt educati romanii de .com .net ... .auto ... .blog ... deja e prea mult
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    61

Implicit

Citat Postat în original de StarNET Vezi Post
    vor fi dupa 20 ani cand romanii vor fi "educati" ca blog.auto nu este blogauto.ro si piese.auto nu este pieseauta.ro ... etc

la nivelul populatiei cred ca deabea sunt educati romanii de .com .net ... .auto ... .blog ... deja e prea mult
    Atat industria auto, cat si cea turistica/hoteliera, sunt industrii foarte mari cu o raspandire foarte larga. Este de ajuns sa se implice catusi de putin in promovarea acestor extensii si imediat vor creste.

Cu un mic buzz, in maxim un an, pot depasi .co

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    42

Implicit

@ Liviu: Mai e mult până departe, Liviu! Am stat de vorbă cu oameni din business care mă întrebau ce înseamnă „.net” sau „.info” ... Nu cred că mai are rost să mai zic ceva despre „.org”, „.biz” sau „.eu”. Și mai mult de atât, nu are rost să mai spun ceva despre alte bălării de genul noilor extensii. Asta ca să nu mai adaug că un om de rând (un vizitator de website) nu va înțelege niciodată despre ce e vorba și va crede că este o greșeală.

@ Adi: Sunt complet de acord cu tine!

Adăugire: M-aș bucura ca piața domeniilor web din România să crească. Nu de alta, dar sunt cumva implicat și eu în acest business, cu un portofoliu interesant ... Realmente m-aș bucura să crească! Spun asta ca să nu înțelegeți cumva că sunt vreun „anti noutate”!
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    35

Implicit

Or fi industrii mari dar suntem in criza si nimeni nu o sa promoveze nimic, mai ales in Romania.

Din utilizatorii normali de internet din Romania cati crezi ca stiu de .co ( exceptie facand cei din domeniul IT ) ? 1% ?
    Utilizatorul normal de internet nici nu va "recunoaste" ca piese.auto poate fi un domeniu/site ...

.co s-a dovedit un prilej bun pentru domaineri si cei care dezvolta site-uri sa prinda un nume de domeniu exact match, dar din cauza ca extensia este noua si nu are aceeasi putere in fata lui Google, oportunitatea s-a cam diminuat ...

Extensiile noi intradevar vor oferi aceeasi oportunitate ca si .co, pe anumite nise chiar o oportunitate mult mult mai mare, aceea de SEO dar cu costuri mari de marketing si educare daca doresti sa promovezi astfel de domenii.

haos, imagineaza-ti un spot de radio sau chiar reclama tv: "Puteti vedea ultimele noutati in materie de bla bla ... intrand pe site-ul nostru veveve piese punct auto"
    In randul utilizatorilor normali de internet ( si vorbesc aici doar de Ro ) va fi o confuzie maxima pentru o perioada buna de timp.
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

myamar este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    49
    Posturi
    540
    Putere Rep
    41

Implicit

Din cate vad stategia lor este "lanseaza alea mai neinteresante la inceput, cand se vor cumpara doar pt ca sunt noutati". Bineinteles, preturile vor fi pe masura noutatii, sunt convins ca macar un an orice extensie noua nu va fi lansata la 10 euro.

Legat de utilizare lor in Romania, cred si eu ca va trece ceva timp pana vom putea promova aceste domenii intr-o reclama radio.

Totusi, daca vor aparea cateva domenii ce vor face munca de educare, se vor grabi lucrurile. Gen, o campanie tv pentru un nou competitor pentru autovit pe "anunturi.auto". Spun asta gandindu-ma si la ce a realizat pentru .info ziarul Gândul.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    43

Implicit

Citat Postat în original de myamar Vezi Post
    Totusi, daca vor aparea cateva domenii ce vor face munca de educare, se vor grabi lucrurile. Gen, o campanie tv pentru un nou competitor pentru autovit pe "anunturi.auto". Spun asta gandindu-ma si la ce a realizat pentru .info ziarul Gândul.
    Ce a realizat pentru .info ziarul Gandul?
    Retired

Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    61

Implicit

Oricat de sceptici ati fi, lucrurile tot ca pana acum vor decurge: trebuie sa fi printre primii care cumpara domeniile bune, altfel exista posibilitatea sa nu mai ajungi la el sau sa ti se ceara preturi astronomice pe el, ca la celelalte extensii.

Apoi, vedem cum merge trendul majoritar: sta toata lumea cu ele cumparate, dupa ce a platit niste preturi maricele, asa cum s-a intamplat ca si pana acum cu multe domenii bune SAU face ceva cu ele ca sa mai recuperee din investitie?

Eu unul as promova un astfel de domeniu, pentru ca pana la urma, si vechimea unui site conteaza. Si nimic nu se compara cu avantajul de a fi printre primii, DACA stii cum sa manageriezi un astfel de atu.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Extensii domenii
    De MrBogdan în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 4th November 2013, 08:22
  2. Noile domenii generice
    De 100R în forumul Domenii
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 25th March 2012, 13:13
  3. Domenii cu 1,17 $ la Godaddy
    De Broscoi în forumul Utile
    Răspunsuri: 4