securityit.ro
ImunIT.ro
ScutIT.ro (inspirat de la haos)
PCprotect.ro
ProTek(t)IT.ro
PazIT.ro
FortKnox.ro - cel mai sigur loc de pe planeta (pazit de 30.000 de soldati)
TitanIT.ro
TitanGuard.ro
TitanShield.ro
StrongWall.ro
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
PretuIT.ro
poate ar fi trebuit mentionat, de catre initiatorul topicului, pentru ca domeniul va fi .ro, daca numele e musai sa fie romanesc.
itdefend.ro
Daca nu ai participat sau nu ai citit celelalte threaduri de genul "ofer xx$ pentru o idee de domeniu" te lamuresc eu imediat: cerintele sunt abstracte sau incomplete, nu se specifica in niciunul o data de incheiere, nu se desemneaza castigatori sau daca se desemneaza se desemneaza pe criterii suspecte.
In consecinta, nu trebuie sa le iei neparat in serios sau sa ai asteptari prea mari. E mai mult un exercitiu de imaginatie, de incordat "muschii" creativi si cam atat. Insa nu se stie niciodata, poate te alegi cu vre-un vot sau vre-o apreciere. Si poate, candva, intr-un viitor, cineva chiar va fi desemnat castigator la unul din aceste concursuri![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
chiar n-am avut habar! am crezut ca (totul) e pe bune. mersi de pont!
Haos...chiar nu aveam nevoie de asa o reclama pe thread-ul meu. Eu am deschis "moda" cu astfel de topicuri. L-am creat pe primul. Utilizatorul Antoniotony a fost premiat cu 30$ dupa 2 zile. Nu am nevoie de asocieri cu tot felul de suspiciosi gen Oana S... etc. Topicul este cat se poate de pe bune...si am nevoie cat mai repede de domeniul asta. Exercitiul de imaginatie, pe topicul meu se premiaza fara doar si poate cu cei 20$ promisi. Punct!
Si ca sa demonstrez asta, termenul limita este Duminica 24 nov. Cu siguranta cineva castiga. Deja sunt cateva care imi plac cat de cat!
Ultima modificare făcută de lawrians; 19th November 2013 la 17:36.
Am un blog cu Amenajari Interioare
Confirm spusele lui Laurians referitoare la premiul acordat.
Imaginea proasta asupra topicurilor de acest gen a fost stricata de cei 80% care au deschis asa ceva si s-au facut ca ploua, neducand la bun sfarsit cele promise, din diverse motive. Nu este cazul lui laurian.
@laurian - e fain ala propus de haos - beit.ro
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)