lista cu domeniile pe care le am:
ANUNT.BIZ - e singurul care are și conținut. e un script făcut acum câțiva ani, dar așa a rămas. pentru o perioadă a cules anunțuri imobiliare de pe alte site-uri, dar acum nu mai face asta. ce e apărut nou pe site sunt anunțuri înscrise pe bune (evident, nu-s deloc multe). trafic - 78 de vizite în ultima lună
CADOUCRACIUN.COM
CAZARELITORAL.COM
DE-SARBATORI.COM
DESENE.NET
DOWNLOADHIVE.COM
EJOCURI.ORG
FOTOSINTEZA.NET
MOSCRACIUN.INFO
POZENUNTA.COM
SUVENIRURI.COM
Accept oferte decente în topic, pe privat sau pe mail (mail@cexa.ro). Prin decente mă refer la oferte care nu sunt de acelasi ordin cu suma de înregistrare.
* Domeniile le-am luat în decursul timpului pentru a dezvolta ceva pe ele, dar asta nu s-a întâmplat, așa că iau în calcul și varianta vinderii lor. Pot asigura și dezvoltarea site-urilor aferente (mă refer la programare, scripturi custom, nu la instalarea de CMS-uri), evident contra-cost, în funcție de ce va dori noul proprietar.
** Revin cu o notă: nu mă ocup de comercializarea de domenii, deci nu am o idee prea bună legată de valoarea unui domeniu. De asta vă rog să nu cereți din partea mea o sumă. Poate că nu e asta metoda clasică de vânzare, dar cred că putem lucra și așa: cu o ofertă din partea voastră. Merci frumos!

Răspunde cu citat