Citat Postat în original de StarNET Vezi Post
1. evita registratori romani pentru domenii .com/.net
2. evita sa cumperi domenii .ro pe an sau domenii .ro care nu apare numele si emailul tau la rotld ( stiu ca nu e cazul dar e un sfat tot despre domenii si ma gandeam ca e ok )
3. din astfel de motive eu imi tin si un excel cu toate domeniile pe care le iau
4. ceea ce ti s-a intamplat tie poate sa fie din urmatoarele motive:
- o eroare de sistem ... putin probabil dar nu imposibil ... cu siguranta interfata si backendul celor de la globehosting nu e cel mai stralucit ...
- cineva de la globehosting a vrut sa iti ia domeniu ... la fel .. putin probabil din cauza scandalurilor/etc ulterioare ... plus de asta .. daca vroiau .. ti-l luau cu totu, nu schimbau doar adresa de email
- cineva "a facut rost" de datele de autentificare de la contul tau de globehosting si s-a jucat un pic ... din punctul meu de vedere e cel mai probabil scenariu

daca imi zici despre ce domeniu e vorba poate ai norocul ( sau ghinionul ) sa fie in lista mea de monitorizare si atunci iti pot zice cu aproximatie de 24 de ore cand s-a facut vreo modificare la el

Parerea mea: change passwords ! toate parolele pe care le ai pe oriunde .. schimba-le.
i-am sunat si au spus ca in cele din urma au spus ca vor intreba "la registrator" cand a fost facuta modificarea si de pe ce ip deoarece ei nu stiu
persoana cu care am vobit a mai sugerat ca cineva ar fi putut trece "din gresala" emailul unui alt client
email-ul persoanei respective este asoicat si cu alte domenii si se pare din whois ca sunt inregistrate tot la globehosting
nu stiu de ce dar nu prea cred in astfel de greseli