Cresc preturile la domeniile .com, .net si .biz din ianuarie si februarie 2012.
.com si .net din 15 ianuarie 2012
.biz din 1 februarie 2012
Sursa gtop.ro si sursa oficiala ipmirror.com/en/
Sper sa va fie de folos aceasta informatie![]()
Cresc preturile la domeniile .com, .net si .biz din ianuarie si februarie 2012.
.com si .net din 15 ianuarie 2012
.biz din 1 februarie 2012
Sursa gtop.ro si sursa oficiala ipmirror.com/en/
Sper sa va fie de folos aceasta informatie![]()
Nu prea mult dar totusi conteaza.Verisign announced that as of Jan. 15, 2012, the registry fee for .com domain names will increase from $7.34 to $7.85 and that the registry fee for .net domain names will increase from $4.65 to $5.11.”
Nu am dat gres. Doar am aflat 10,000 de moduri care nu functioneaza. (T. Edison)
cand cumperi mii de domenii, conteaza...![]()
@Cristi G: cate persoane din Romania cumpara mii de domenii ?? Facand estimativ un calcul la 1000 de domenii ar trebui o investitie de circa 5 7 mii euro € ( nu sunt multi bani, dar mi se pare absurd ca cineva sa faca o asemenea investitie daca nu produce ceva concret) ! Dupa parerea mea poate fi exclus ca un om simplu sa poata achizitiona un numar asa de mare de domenii.
In cazul in care este vorba despre o companie, cu siguranta aceasta face parte dintr-o "bursa" de domenii, daca o pot numi asa. Fii sigur ca diferenta este adaugata la vanzarea domeniilor de catre companie. Deci .. nu consider un lucru chiar atat de grav faptul ca a crescut pretul cu cativa centi.
PS : Este strict parerea mea personala !
godaddy tot cu 7$ o sa le dea asa ca nu e niciun stress
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)