Crezi ca o firma care se ocupa cu termopane si au un site iti vor vinde tie site-u ? Crezi ca vreunu care nu are firma de termopane a deschis un site despre termopane ? Anumite chestii am impresia ca chiar nu le ganditi logic ...
Crezi ca o firma care se ocupa cu termopane si au un site iti vor vinde tie site-u ? Crezi ca vreunu care nu are firma de termopane a deschis un site despre termopane ? Anumite chestii am impresia ca chiar nu le ganditi logic ...
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
man nu cred ca ai idee cati au dat faliment![]()
Am o problema mare mare! rog un admin sa ma ajute, un user de pe Seopedia cu 3 posturi mi-a facut o oferta cu un super site de termopane la pret de nimic, mi-am dat seama din prima ca nu este al lui, l-am rugat sa dovedeasca (sa puna un text pe site) dupa care a disparut!
era vb de modelu ala de tzepa, 20 euro pe telefon!
daca vreti intru in detalii si pot dovedii cu mesajele de pe PM (tentativa de frada!)
si ce treaba are seopedia? casti gura ce cumperi sau ramai fara bani, e simplu. Bravo tie ca te ai prins.
pai e user aici! poate altu se pacaleste nu? vad ca sunt si sub 18 ani printre noi...
astept acordul unui admin
Nu stiu daca mi se pare mie sau nu, dar cred ca tot acest anunt este o pura copilarie ... Nu cred ca ai gasit locul potrivit pentru a cumpara un site pe nisa ta si nici oamenii potriviti ... Cat despre "tzapa", ai putea sa-l scrii cu diacritice sau pur si simplu "teapa", ca nu suntem numai "baetasi de cartier" pe aici, ci si oameni in toata firea, oameni care au niste pretentii de la mediul lor de relaxare online, cat si de la utilizatorii acestui mediu.
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
salam: daca iti place termopanepvc.ro, cauta-ma, eftin, 300eare si vechime 10 ani
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)