Asa cum mentionam si in titlu , Cazare.org de vanzare
Putine org-uri pe cuvinte romanesti merita atentia, mai putine ( maxim 10-15 in opinia mea ) sunt cu adevarat valoroase , iar Cazare.org e unul din aceste domenii .
Astept oferte pe PM.
Multumesc
Asa cum mentionam si in titlu , Cazare.org de vanzare
Putine org-uri pe cuvinte romanesti merita atentia, mai putine ( maxim 10-15 in opinia mea ) sunt cu adevarat valoroase , iar Cazare.org e unul din aceste domenii .
Astept oferte pe PM.
Multumesc
NU, l-am luat eu acum 1 saptamana. De azi e sus.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Mai am in aceasta nisa eCazare.com . Tocmai vroiam sa-l scot la vanzare .
N-are treaba cu nisa ... e asa... o proteza din lemn pentru Usain Bolt... ori e cazare.ro/com/net/org , ori nu mai e ... Cel putin pt mine... Oricum, bafta, poate e cineva interesat ...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Si eu vad diferenta intre Cazare.com si eCazare.com , numai ca ca diferenta este si la bani si e foarte mare . Crezi ca mie nu fi-ar fi placut sa vand Cazare.com ( pe vreo 20.000 E ) in loc de eCazare.com ? Doar cateva persoane au Cazare/ro/com/net/org/info restul trebuie sa gaseasca alte solutii . Eu stiu ca si in Romania merg bine domeniile eKeyword.com . Intamplator stiu cat de repede si pretul cu care s-a vandut eTurism.com , eFlorarie etc .
eCazare.com/ro/net/eu/org/info taken... si protezele de lemn sunt utile pe lumea asta ...
Ultima modificare făcută de Broscoi; 17th May 2012 la 21:23.
Evident ca exista diferente si la pret, indiscutabil.
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)