Da, posibil ca site-ul sa fi fost penalizat si i-a scazut PR-ul, insa mentionez ca:
site-ul a luat pr 1 in 2012, la ultimul update cel din februarie sau cand a fost, si dupa cateva zile, a scazut la pr 0. ma gandesc eu, sa nu fi fost o greseala a celor de la Google, pentru ca dupa cum vedeti si voi, site-ul nu este deloc promovat, nu am link-uri spre el...

Veniturile site-ului depasesc 70 E/luna, ajung si la 150, luna trecuta am scos in jur de 230 euro din el.
Preturile la bannere pleaca de la 7 euro (cele de 125 / 150x250) si ajung la 25 Euro si chiar 100 euro pop-up.

Adsense nu merge pe el, seriale, emisiuni, tv online deci... no way. Am avut Ads pe el, dar a fost banat si tocmai de aceea am ales sa vand publicitate, pentru ca din programele de afilieri sau ca publisher nu mi-a convenit. Mai mult iei teapa, se imbogatesc altii pe urma ta

Am dat cateva detalii aici, insa daca aveti si alte intrebari, am spus, pot raspunde fara probleme.
Am si telefon, daca sunteti din Bv ne putem intalni la o cafeluta sa discutam...samd.