Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 12 din 12

Subiect: Paradoxul bump-urilor

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Citat Postat în original de Emil Vezi Post
    Cei cum bumpuri nelimitate, platesc un pret pentru asta, exprimat in avertismente pe cap de utilizator
    Acum aud de notiunea de bump

Absolut (sper) si le raportez in veselie.
    Daca tot "upaie", de ce nu incearca acelasi lucru pe site-uri de anunturi sau pe blogul personal unde chiar ar avea efect?

Parca sunt pe forumurile de "diverse" unde se vand "si mai diverese": ia catesofonu neamule! up! up! hai ca mai las, up... hai ca mai dau si o boxa! up, up.
    Efectiv ma tampesc, nu vad legatura cu seo. Cu totii stim sau putem aprecia valoarea unui serviciu/produs, asa ca... putin respect fata de utilizatorii care vor mai mult de actualizari de preturi

Editat, ca pana la urma pot fii colegi cu experienta mai mica si posibil sa nu stie.
    Daca intr-adevar, au o oferta dinamica si poate nu stiu cum sa o promoveze: Sa zica de la inceput "Sunt X, am n oferte si vreau sa stiu cum sa le pot promova". Imposibl sa nu primeasca ajutor sau macar 2-3 idei bune.
    Ultima modificare făcută de Sorin Frumuseanu; 17th January 2011 la 17:15. Motiv: ca sa-i ajutam totusi
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

toata treaba cu bumpul e urmatoarea:

a fost si este folosita pe forumuri cu activitate medie-mare

cei care sunt interesati sa isi vanda produsul/serviciul sa intre in fiecare zi sau odata la x zile ( la cate zile e permis un nou up ) sa marcheze topicu lor ca fiind "inca de actualitate"

Deoarece ei sunt interesati si fac acea munca de a intra si a marca anuntul ca fiind inca de actualitate .. ajung din nou in capu listei ...

Si va rog faceti diferenta intre up-uri si orice alta activitate cum ar fi adaugare de produse/servicii in acelasi topic sau modificari de preturi/tarife, unde mi se pare normal sa reintre in capul listei ...
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Importanta tag-urilor
    De mamulea în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 28th March 2009, 14:22
  2. Rercursivitatea inlinks-urilor
    De Nosfer în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 18th February 2009, 23:31
  3. Schimbarea link-urilor
    De Federals în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th April 2008, 14:02
  4. cum opresc incarcarea pdf-urilor
    De enisal în forumul Utile
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 30th January 2008, 18:52
  5. Importanta backlink-urilor .edu
    De thefan în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 9th November 2007, 12:14

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •