vday99 - .com la 0.99$
Versiune printabilă
vday99 - .com la 0.99$
La mine nu a mai fost necesar codul , insa nu am finalizat "shoping-ul" :D Your total is:
$1.17
Pai tocmai ca nu se poate finaliza shoppingul, codul fiind iarasi valabil doar pt SUA si Canada.
Se pare ca ai dreptate
Offer valid for residents of the U.S. and Canada only
SPECIAL OFFER! .COM just $2.95* Fara cupon
unde?
la mine nu apare, oricum de la 2.95 la 5.13 e ceva diferenta, explicata prin....
Intrati pe acest link Domain Names | The World's Largest Domain Name Registrar - GoDaddy.com
Iar daca nu merge incercati varianta urmatoare stergeti cookies scrieti pe google godaddy si la primul anunt sponsorizat de godaddy si dati clik pe sitelink-ul $2.95 .COMs
P.S Eu prima data am dat clik pe un link sponsorizaat din gmail
Marian.. e vorba de codul gtngrom20 , cu detaliile:
Citat:
SPECIAL OFFER! .COM just $2.95*! Additional .COMs just $7.99* per year!
Plus ICANN fee of $0.18 per domain name per year. $2.95 price for the first year of one new or transfer .COM per customer. Additional years or .COMs may be purchased for $7.99* per year. Discounts cannot be used in conjunction with any other offer or promotion. Customers may not use gift cards, In-Store Credit, PayPalź or AliPay to redeem this offer. Your discount will be applied in your shopping cart. After the initial purchase term, discounted products will renew at the then-current renewal list price. Go Daddy reserves the right to deny use of this offer and/or cancel domains purchased using this offer if the offer is abused or used fraudulently, as determined by Go Daddy in its sole discretion.
Un domeniu .com la GoDaddy pentru doar 1,49 USD folosind oricare din codurile: lksrtl149 sau cjcEB149.
Functioneaza in RO, am cumparat eu acum. Bineinteles o data ce l-ati folosit pe unul, celelalt nu va mai merge.
@Merch: multumesc! am folosit cjcEB149
@Merch - Multumesc si eu!
@casperel & @Dragos Bunea: Pentru putin!
Daca mai aveti idei de proiecte, folositi codul scott99 pentru un domeniu .COM la GoDaddy pentru doar 0,99 USD!
Incerc si eu sa iau un domeniu, dar:
Am bani pe card... destui. Nu e prima oara cand cumpar de pe acesta. Stie cineva care poate fi problema?Citat:
Unfortunately, we are unable to process your purchase using this form of payment. Please utilize another form of payment, or contact (480) 505-8855 for further assistance.
Merge foarte bine cu card Visa Electron. Probabil incerci cu un cod promo GoDaddy care incepe cu gofa...
Merge VISA, dintotdeauna a mers. Si cum ziceam, tot cu acest card am mai luat domenii.
Acest cod il folosesc: scott99
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Ok, codul e de vina, cu lksrtl149 a mers. Multumesc baieti pentru implicare si Merch pentru cod :).
Vre-un cod pentru renew domenii .com la godaddy ?
Da: gdbba547 - renew .com pentru mai putin de 7 euro; incearca si gddbren8
Am nevoie de un cupon pentru transfer/inregistrare .net, nu neapărat godaddy. Până acum am găsit la namecheap SPRINGY, vreo 8 dolari. Știe cineva unul?
Pentru renewal .net (7.99$) la godaddy am utilizat numai ce codul: PHD7
cjcfw295m - $2.95 + ICANN, utilizat azi, card Ro.
Citat:
SPECIAL OFFER! .COM just $2.95*! Additional .COMs just $9.99* per year!
*SPECIAL OFFER! .COM just $2.95*! Additional .COMs just $9.99* per year! Plus ICANN fee of $0.18 per domain name per year. $2.95 price for the first year of one new or transfer .COM per customer. Additional years or .COMs may be purchased for $9.99 per year. Discounts cannot be used in conjunction with any other offer or promotion. Customers may not use gift cards, In-Store Credit, PayPal® or AliPay to redeem this offer. Your discount will be applied in your shopping cart. After the initial purchase term, discounted products will renew at the then-current renewal rate. Go Daddy reserves the right to deny use of this offer and/or cancel domains purchased using this offer if the offer is abused or used fraudulently, as determined by Go Daddy in its sole discretion.
Domenii .com/net/org la 0.98$ la namecheap https://www.namecheap.com/promos/0-9...ain-promo.aspx
Am testat acum 5 minute cu un .net, plata prin paypal.
PS: Domeniul vine si cu whoisguard gratuit.
" Unfortunately you do not qualify for this offer (see Offer Details)."
LE: aaa... "This is an introductory offer and is valid for new customers only". Nasol, nu-i mare chestie.. Si e limitat si la un singur domeniu per cont.
Namecheap $0.98 coupon - Paypal accepted - 0.98 centi com/net/org/biz pentru conturiile noi la namecheap. Eu tocmai am inregistrat un domeniu acum 3 minute (un .org) si a mers de minune.
PS: MERGE PLATA PRIN PAYPAL !!! :D
LE: Unde mai pui ca ai si FreeWhoisGuard !!
http://photobase.ro/di-SPYH.jpg
Pentru cei care nu inteleg, le spun pas cu pas.
Pasul 1: Dai click pe linkul de acolo de la fatwallet.com
Pasul 2: iti faci cont la namecheap
Pasul 3: ai acolo in dreapta genereaza cod.
Pasul 4: cand ajungi la plata bagi codul generat.
Pasul 5: Te bucuri de domeniu :P
Mai aveai cont la ei? Ai folosit alta adresa de email / cont de paypal?
Pai aveam doar contul asta de vreo un an-doi, dar nu am avut decat un domeniu la ei, cumparat fara promo cu ceva timp in urma (expirase intre timp). Deci e practic primul domeniu cumparat cu promo code de la ei.
LE: pana acum foloseam godaddy (si inca il folosesc), dar de cand au scos PP de la promocodes , am cautat alternative!
Stie cineva cod promotional pentru .eu nu conteaza ce firma sau din ce tara este doar sa accepte paypal
7.99 usd la name si 6.99 euro -5% la despregazduire ( cod PROMODOM )
nu am gasit nimic mai bun in ultimu timp.
Daca mai astepti pana maine, la despregazduire ai 6.99 euro cu -15% reducere intre orele 15:00-16:00, cu codul mentionat de Cristi.
ceva renew la godaddy pentru domenii .com si .net ?
Danke.
@robyroy @Bogdan Calin am dat si cu cateva pagini in urma codurile care le-am folosit eu:
pentru .NET am gasit PHD7 (7.99$), pentru .INFO era GDDBREN8 (8.49$), iar pentru .COM am utilizat GDBBREN8 (8.49$)
Codurile le-am utilizat in urma cu cateva zile, sper sa va ajute. Eu am cautat o luna de zile coduri mai bune, dar nu am gasit nimic.
SCOTT99 - .com nou la $0.99
cjc295m - $2.95 OK for one only - la godaddy plata cu Mastercard