Multumesc pentru codul de la GoDaddy! :)
Versiune printabilă
Multumesc pentru codul de la GoDaddy! :)
Un Promo Code, pentru domenii .TV? La Name este 11 dolari, eu am nevoie de mai multe domenii .TV și o reducere, oriunde, este binevenită! Mulțumesc!
AM si eu nevoie de un cod pentru renew la goddady. Toate pe care mi le au trimis ei pe mail cu 25-30% reducere nu merg sau imi dau reducere cate 1$ spunandu mi :
Valoarea "cosului" depaseste 150$ si m ar ajuta orice reducere :) Multumesc frumos !Citat:
You qualified for multiple money-saving offers! We've automatically applied the best offer, giving you the lowest price.
bb1964dd60 , 25% off.
Spor
Ah, my bad, tie ti se aplica reducerea de bulk.
SAVE 20% on your order of $60 or more!*
Use source code NC5PD13A when you check out to get your special savings!
Imi dau reducere doar 1$ la ambele coduri, robroy nu mi se aplica nici o reducere :( am calculat manual :|
la valoarea respectiva iti aplica ei automat reducerile, spune mi ce preturi iti da pe domenii (maxim) adica, la com 8.9, net 7.9 cu moneda setata pe usd.
Am inteles acum, am vazut ca deja sunt reduse in cos, am foarte multe .info care sunt reduse la 9.17 $ si un .com la 11.17 $ . Multumesc oricum!
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
A mers asta in cele din urma, mi a mai facut reducere de 1$ :)) Ms
scump, poti scadea pana la 7.5/7.9 usd. Da mi un pm cu ce tld uri inregistrezi ( cate .com, cate .info, etc ) si ti spun cum sa procedezi.
495JULY cod la godaddy. $4.95 + $0.18 icann fee pentru .com si puteti alege si .info gratuit daca e disponibil. doar plata cu card, merg si transferuri.
Domeniu .eu si hosting cu 4.99 pe an link Registra un .EU e prenditi GRATIS il 50% dei 10 Giga
Stie cineva un alt cod pentru inregistrare .eu ? Doar pentru numele de domeniu, fara hosting. Multumesc.
Nu stiu daca s-a mai vorbit ... vad ca GoDaddy nu mai au promo-ul pentru info la 1,99 .. gata ? s-a terminat smecheria ?
ba da, alegi un domeniu, iti apare ca e free cu un com, bifezi, apoi stergi com ul si ramane la 1.99.
[QUOTE=iSKY;209624]La name.com, un domeniu .eu este 5,99 $/an :)
Multumesc iSKY
.com la €2.34 Network Solutions
Godaddy code: gdx717k . 28% reducere la domenii si hosting.
495JULY - $5.13 domeniul .com cu toate taxele incluse la Godaddy
Godaddy:Cod: FBPERC1Citat:
Get 28%* OFF your purchase today!
...sau clic aici.
Special Offer! .COMs just $5.99* per year up to 5 domains! Link: Go Daddy Mobile - Domain Search, Go Daddy Commercials (USAUSA2 - Codul)
Godaddy - use SCOTT799 pentru .net la 8.17$ cu toate taxele incluse
Godaddy:...sau clic aici.Citat:
Enjoy 28% off your order when you use code: REAYRACING
Promo Code GoDaddy SAVE 24% NOW
Cod: gdx729ck
sau
Click aici Go Daddy Mobile - Domain Search, Go Daddy Commercials
Are cineva un cod pentru reinnoire domenii pe Godaddy ?
Multumesc anticipat .
Am mai multe: com , net si info
Încearcă pentru .com - BACON3 și .net / .info - GDBBREN8 . Le-am utilizat cu puțin timp în urmă. Sper să mai fie valabile.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Înregistrare domeniu .com la 1and1.com cu 3.99$ în primul an, inclus private, email gratuit 2G, icann fee. 1 domeniu / persoană.
Transfer domeniu .com la 1and1.com cu 3.99$ în primul an.
Link pentru oferta completă aici: 1&1 Hosting - Terms & Conditions Special Offers
* eu am transferat doar un domeniu de test. Nu am mai colaborat până acum cu ei.
** nu îmi asum ... disclaimerul standard
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...37306957_n.jpg
sau click AICI, dupa cum ar spune colegul Bogdan Calin.
Godaddy.com:...sau clic aici.Citat:
Wouldn’t it be nice to open a store where customers can stop by any time of the day from anywhere in the world? You can with Quick Shopping Cart! Get it for 50%* off with offer code QSCDeal.
@Bogdan Calin - si ce treaba are reducerea pentru shopping cart cu reducerile pentru domenii?
ceva sugestii pentru un blog de finante / bussines / antreprenoriat pe .com ? Branding nu neaparat keyword.
Cred ca din cauza caldurii insuportabile de afara se posteaza in thread-urile necorespunzatoare. Rog un moderator sa mute ultimile doua postari ale celor doi useri ca sa pastram topicul acesta curat.
P.S. Sper sa nu se supere cei doi colegi.
UPS! Scuzeeee!
FB30TLD , 30% discount, valid pana pe 11.08.2012 .
Sau, cum zice colegul, click aici : Go Daddy Mobile - Domain Search, Go Daddy Commercials
iSKY, ce ai incercat sa faci cu codul respectiv? transfer, renew, domenii noi?