Cu paypal nu poti plati, platit cu cardul ( 8.41 RON a costat domeniul .com )
Versiune printabilă
la mine si alt coleg de pe seopedia nu a mers :)
gofx006hi - $4.95 .COM, maxim 3 domenii noi sau transfer.
Godady- .CO is the language of the Web that translates worldwide. Get your own $9.99* .CO with offer code GOCO999T
Domenii .com .net si altele la doar 0.99$ la register.com . Cuponul este Reg099ql
Si la mine a mers doar cu CC la register.com
@Paul multumesc pt. cupon
Mersi Paul pentru cod, inca functioneaza.
SPECIAL OFFER! .COMs just $5.99* per year up to 3 domains! Additional .COMs just $7.99* per year!
Go Daddy Mobile - Domain Search, Go Daddy Commercials
Pe Register.com poti cumpara acum domenii .COM. NET ,EU cu 0,99$
Cod : Reg099ql
Daca faceti plata prin Paypal, nu uitati sa dezactivati sau sa stergeti Register.com de la My Preapproved payments" sau cum ii zice, pentru ca se reinnoieste automat si va ia bani din cont.
Ca sa ii stergeti, intrati in pagina: https://www.paypal.com/ro/cgi-bin/we...manage-paylist
NOTA:
maxim 3 domenii/utilizator
procesul de plata dureaza 12/24h, nu va impacientati in caz de ceva. Eu l-am primit in 2 minute... altii in 10 ore... samd.
Spor la cumparat :)
.com .net .org .biz .info la 2.01 Euro la NetworkSolutions.com Nu stiu cand expira sau daca e limita pe numarul de domenii cumparate.
Mersi de completare, asta nu o stiam :)
Eu am luat doar 1.
.eu stie cineva vreun cod promotional ?
...sau clic aici.Citat:
SPECIAL OFFER! $2.00 DOMAIN NAME!
Register any available .COM, .US, .MOBI, .BIZ, .NET, .ORG, .CA, .CO.UK and .IN domain for just $2.00* Use code: SHOWERS
Sa va fie de bine :). Mersi de precizare, Alias, nu stiam deoarece momentan nu mai cumpar domenii.
LE: Multumesc si eu.
Clic aici.Citat:
VOTEDANICA for 25%* off your order
It's time for some Flower Power!
Enter FLOWERS in your cart at GoDaddy.com & get a $1.49 domain deal. Click Go Daddy Mobile - Domain Search, Go Daddy Commercials for the details.
godaddy
indy500 - $0.99 plata cu card
flowers - $1.49 plata cu card, inca functioneaza, de obicei astea merg 1-2 zile.
Mulțam Kidu, doar ce terminasem de înregistrat 5 domenii.info la NAME, acum vine oferta la GoDaddy...Am luat și eu două domenii la doar $1.35, .NET + .INFO (Gratis).
Stie cineva un cod pentru hosting la Godaddy (pe 3 luni, in cazul in care conteaza)? Multumesc.
@offtopic soluții: încearcă fără confirmare și vezi poate te lasă sau schimbă browserul. Eu nu am avut astfel de probleme. Folosesc Chrome - Card USD de State.
edit: dacă nu poți rezolva, după logare în contul GoDaddy, postează un mesaj aici - http://support.godaddy.com/groups/we...firm-password/ ; această problemă a mai apărut. Succes.
Place source code bbtld30 in your cart to save 30%*. Offer expires 6/11/2012.
@ godaddy
Vreun cod nou pt domenii .com?
nimic interesant
Incearca asta, neverificat:
Get your $5.00* .COM with code indywin! Plus ICANN fee of $0.18 (USD) per domain name per year for .COM. Applies to the first year only of one new registration per customer.
sau
.COMs just $5.99* per year up to 5 domains - chat599
sau de la 1and1 - $0.99 fara cod
de la 1and1 nu mai iau domenii decat daca imi dau ei cate 10 usd ptr fiecare inregistrare.