Va mai merge codul lu Casperel ? Mie nu, desi am pe un alt card "The promotional code you entered is invalid or ineligible for some of the items you are purchasing."
Versiune printabilă
Va mai merge codul lu Casperel ? Mie nu, desi am pe un alt card "The promotional code you entered is invalid or ineligible for some of the items you are purchasing."
neah, codurile de genu asta tin 1-2 zile maxim, sunt valabile pentru maxim 10.000 domenii inregistrate.
Un alt cod nou pentru .org ?
Nu am gasit nici unul, decat cel de la register care NU, nu vreau sa il incerc.
incearca
cjcorg
GAM749
cjc749dom
nu mi merge gd ca le verificam, unu dintre ele ar trebui sa scada la 7.49 usd
E reducere oricum la .org la pretul de 7.17usd, multumesc oricum dar credeam ca mai gasim la un 2-3d un cod promotional.
org nu a fost niciodata mai ieftin de 7.49 sau ceva mai ieftin daca folosesti tertipul cu sa alegi mai intai altceva.
codurile de 1,2.95, 5, etc sunt doar pentru .com
Later: am verificat acum, daca alegi orice alt tld pentru domeniul vizat de tine, adaugi in cos, vei avea optiunea Add these matching domains, si selectezi .org pentru doar 4.99 usd.
am prezentat mai pe larg tertipul acum ceva timp.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
.eu pe unde mai inregistram ieftin?
.com, .net, .org, .biz, .info, si .us la doar $2.75 la register.com cu cuponul reg275ne.
Pentru cei care au dubii in legatura cu registrarul va asigur eu ca este foarte ok. Poti transfera domeniul dupa 60 de zile de la inregistrare, si cand accesezi respectiva optiune iti fac o oferta automata de renew pentru doar $10.
mie nu imi merge codul la register
.eu pe unde mai inregistram ieftin?
La mine a mers fara probleme. O fi case sensitive? Incearca Reg275ne si imi spui daca ti-a functionat.
De mentionat ca eu mi-am facut cont nou! Ai incercat de pe unul mai vechi? Stiai ca ai voie sa-ti faci cate conturi doresti?Citat:
LIMITED TIME OFFER Use invitation code Reg275ne at check out to receive new .com, .net, .org, .biz, .info, and .us domains for only $2.75 when you register for a one year term. Offer valid for new customers only, limited to a total of three domains. Upon expiration, all products will be renewed at the then current price.
P.S.: Pentru .eu am rascolit internetul vreo doua ore in continuu si n-am reusit sa dau peste nici un cupon de reducere. Cu toate astea iti pot spune ca:
- cel mai mic pret pentru inregistrare l-am gasit la despregazduire.ro (6.99 EUR).
- cel mai mic pret la un registrar consacrat este de $9.99 (7.60 EUR) la name.com si namecheap.com.
Cod: RVDISC00L142211096484
NetworkSolutions.com - Domain Sale! $2.95 Domains* .com, .net, .org, .biz, .info
*1 year domain registrations only.
Ceva coduri de renewal pentru godaddy stiti?
Pentru inregistrare .eu a gasit cineva?
599com5 pentru com la 5.99, max 5 domenii, doar cu card.
Am gasit o promotie la .eu pe NETIM. 2 euro/primul an, dupa care 6 e/an. NETIM | .EU domain name (Europe)
Pe domain.com a revenit promotia cu 3.99 pe primul an pentru .com (nu stiu pentru cate domenii. incercati mai multe si vedeti cate va ia)
Vad ca au o eroare acum, nu ofera rezultate. Totusi, e bine de stiut si de revenit in zilele urmatoare.
E vreun cod promotional pentru inregistrare domenii la mxhost.ro ?
30% reducere la orice .com .net .org de pe Godaddy.
fb30tld
gfnf4as02
SPECIAL OFFER! .COMs just $4.95* per year up to 3 domains! Additional .COMs just $7.99* per year! Applies to new and transfer domains, up to ten registration years. Offer may not be used for renewals. $4.95* .COM offer limited to three domains per customer, additional .COMs just $7.99* per year.
godaddy , doar cu card.
SPECIAL OFFER! .COMs just $5.99* per year up to 5 domains!
Aici.
ms Bogdan...:)
FRESH: Register any new domain (.com, .us, .mobi, .biz, .net, .org, .ca, .co.uk and .in) for just $2.49*! Use code: MAPLELEAF
sau direct: Go Daddy Mobile - Domain Search, Go Daddy Commercials
20% OFF RENEWALS
Coupon Code:
GDBBA547
GoDaddy
Confirm, merge codul dat de Ing3ras
-2 $ la name.com cu MAGICAL
Go Daddy Mobile - Domain Search, Go Daddy Commercials
.org la $5.99 la godaddy
Go Daddy Mobile - Domain Search, Go Daddy Commercials
Puteti lua maxim 5 domenii.com cu codul de mai sus, la pretul de $5.99, la care se adauga si extensia .info total gratuit in cazul in care ea este libera.
Bafta!
LE: nu merge decat cu card:)
Nu-i promo code, dar e posibil sa prindeti macar 1 domeniu: Win $3000* if you register the 3 millionth domain • Namecheap.com :)
pentru RENEW:
.com la 7.99 usd BACON3
.net la 7.50 usd GDBBREN8
.org la 7.50 usd GDBBREN8
.info la 7.99 usd GDBBREN8
Reg250tj - Register.com
$2.5 on .com domain registration