Voua v-a mers jillian1 - eu incerc sa il folosesc pt un .com dar nu merge?
Am inregistrat un .net folosind codul FAN749 - la pretul de 7.49$
Versiune printabilă
Voua v-a mers jillian1 - eu incerc sa il folosesc pt un .com dar nu merge?
Am inregistrat un .net folosind codul FAN749 - la pretul de 7.49$
Probabil ca promotia s-a sfarsit. Godaddy a anuntat ca promotia e valabila pana pe 15 iulie, sau pana la achizitionarea de 10,000 de noi domenii.
OK,
Am inregistrat un domeniu .com folosind codul cjc749fat - la pretul de 7.49$ + icann fee = 7.67$.
Nici mie nu imi merge codul jillian1 ... cred ca l-am vazut prea tarziu.
da, dar merge patriot1. Testat acum 2 minute. Plata doar cu cardul.
Pretul, $1,18.
Multumesc matei!
Domeniile de 1$ la godaddy, acum intr-o noua prezentare :D
-adaugati in cos domeniul dorit.
-sunati la numerele de aici
-mentionati oferta Stay Cool.
-vor face ei practic tranzactia in contul vostru, folosind ca optiune de plata cardul ce il aveti inregistrat.
Have fun, atentie, este numar international, folositi servicii de telefonie voip nu fixul de acasa :D
Cupon: fb30tld
Avantaj: Reducere 30% pentru domeniile: .COM, .NET, .ORG, .BIZ, .US
Valabilitate: 15 aug 2011
coupon: cool1
total: $1.18!
La Godaddy!
Testat de mine acum 2 minute. Merge!
Am inregistrat .com , multumesc Matei !
Mai are cineva un coupon 1$ .net ? Am nevoie urgent, Multumesc
Multumesc Matei, am luat si eu un domeniu.
@ll - Se pare cã a expirat codul...
mai stie cineva cupoane de reducere la godaddy mai bune decat cele de genul: cjc749dom - 7.49$ .com ?
Paul, 7.49 este cea mai buna varianta, singura exceptie sunt cupoanele de 1$, momentan nu e niciunul.
Multam Kidu, speram sa mai stie cineva vreun cupon de 1$ :)
uite ca am variante pentru com la 5.99, urmati unul din linkurile de mai jos
Domain Name Search | Compare Domain Name Prices with GoDaddy.com
Multam inca o data Kidu - a mers unul din cupoanele date de tine. Atentie pentru ceilalti useri, respectivele cupoane sunt valide doar la plata cu cardul.
Multumesc Kidu
Prin paypal nu merge?:D
Nu, aceste cupoane promo merg doar cu cardul si o singura data pe card/cupon/cont
Eu am strans de la 7 prieteni carduri + 2 carduri de la parinti pentru cuponul de 1$ care a fost.... si pana la reinnoire am sa le trec pe contul meu :)
10 domenii la doar 11.80$ :)
Codurile oferite de catre Kidu pot fi folosite pentru a achizitiona: cate 3 domenii .com anual la pretul de 5.99$ + icann fees, apoi folosind acelasi cod puteti achizitiona domenii .com la pretul de 7.49$ + icann fees
Codurile de 1 dolar pot fi folosite 1 singura data per card - daca ai 5 carduri posibil sa mearga cu fiecare card pe care il introduci nou in sistem.
Care sunt codurile de 1 $?
Momentan nu este nici un cod de 1 $ activ. Aceste cupoane apar cam la 2 luni si sunt valabile doar pentru 10.000 de domenii, deci promotiile se termina in doar cateva ore..
Pai @paul a zis ca:
Pana la urma sunt sau nu?Citat:
Codurile de 1 dolar pot fi folosite 1 singura data per card - daca ai 5 carduri posibil sa mearga cu fiecare card pe care il introduci nou in sistem.
Se referea in general, nu sunt coduri de 1$ in momentul asta active.
"Act now and get 30% OFF* our regular prices on .COM, .NET, .ORG, .BIZ, and .US domains at GoDaddy.com. This special offer expires soon, so don't wait – order now!"
Promo code: fb30tld
Namesilo.com
Cupon: TRYNAMESILO.
Un domeniu .com ajunge la 6.39USD.
confirm ca functioneaza cele date de kidul am luat 5 domenii pana acum cu codurile de mai sus
Si eu am cumparat 2 cu codurile respective. Functioneaza, recomand.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Nu mai functioneaza, 31.08/2011
Stie cineva niste promo codes pentru NetFirms ? Am nevoie ca sa achizitionez un nume pe toate extensiile (.com/.net/.org/.info) :D
Azi e ultima zi, 4,95 USD + TVA - Domain Names - Domain Name Registration and Domain Name Search
Hehehe... foarte tare! Am intrat astazi sa verific niste domenii, dar n-am vazut oferta de pe prima pagina. Multumesc @100R!
Da, asa e, acum apare ca oferta e valabila pana in 30 septembrie.
Pentru cei ce inteleg spaniola:
Oferta RedCoruna cumpara un .com si un .es si primesti un .net gratis (oferta valabila pentru inregistrari-transferuri)
De asemenea din cate stiu au cel mai mic pret pentru domeniile .com.es (1,45 EUR pe domeniu / an + TVA) , domeniile .es sunt la 4,5 EUR / an + TVA
Oferta DonDominio - domenii .eu pentru doar 1,95 EUR + TVA (primele 500 inregistrari, primele 1500 transferuri).
Promotie domenii .mx valabila din 1 pana pe 30 septembrie 2011 pentru domeniile noi - NIC México - Noticias
.mx - 20 USD
.com.mx , .net.mx, .org.mx - 11 USD
Participa la promotie urmatorii registrari:
Registry .MX: Búsqueda de Registrars con Promoción de Nombres de Dominio .MX
1&1 - promotie 0,99 USD per .com + who is privat (nu am inregistrat dar cred ca trebuie sa gazduiesti domeniul cu ei, cei intr-adevar interesati poate citesc termenii si conditiile si ne spun si noua mai exact ce si cum).
Name.com, cupon HARDWORK , .com 8,49 USD , .net 7,99 USD
1&1 - prima plata e 0.99$ dupa care reinoirea este 9.99$.
Aveti grija ce selectati pe acolo cand comandati domeniul,este posibil sa ajunga si la 56$/an.
Domenii .co la 10.99$ de la 17.99$
Cod: cjc1099co2
Registrar: Godaddy.com
Pentru godaddy reinoire domenii.net/.com puteti sa ma ajutati va rog cu un promo code ?
renew .INFO&.COM $7.99 si NET&ORG $7.50
coduri gdbbren8 sau gdbb776