? Asta n-a fost valabila ieri sau alaltaieri si a expirat?
Versiune printabilă
? Asta n-a fost valabila ieri sau alaltaieri si a expirat?
Stie careva un cod pentru renew .info/.net la godaddy?
@Dragos: gdbbren8 sau gdbbe994 sau gdbb776
Mersi, sunt ok numai ca eu am vreo 7 domenii care expira si chiar cu tot cu coduri tot e o suma destul de maricica (7 x 8.17 = 57.19 $), mai astept sa vad daca apare si alt cod cu o reducere mai mare.
P.S. Cei care ati inregistrat domenii la Network Solutions nu v-ati trezit cu spam pe adresele de mail legat de content pentru domeniile pe care ati vrut sa le inregistrati?
dragos, de vre-un an nu am vazut ceva mai bun.
57 usd? how cute, tell me more :) am platit acum 2 zile 840 usd pe renew :)
Pusese un coleg cateva pagini mai in spate un cod de reducere pe care l-am folosit si am avut o reducere de vreo 50% . Nu stiu insa daca mai este valid.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Asta era codul: GDBBREN8 . Incearca si vezi daca mai este valid.
Edit: Ah acum vazui ca era si in lista liu kidu.
In caz ca va intereseaza:
...sau cum era o vorba veche: clic aici.Citat:
Got a big idea? You’re not the only one. Get a $5.99* .CO before it’s gone! Enter F599CO.
Registrar: Godaddy
Coupon Code: CJCFW295J
Tip: register
TLD: .com
Preț: 2.95$
Un domeniu .com la GoDaddy pentru 1,99 USD folosind codul cjcEB199s
Functioneaza indiferent de locatie (SUA, UE, ...), testat - folosit. Spor!
Pt godaddy mai adaug si eu: LKSRTL199S
Testat chiar acum!
Network Solutions - domenii .com la 60 de eurocenti. Merge si cu paypal.
http://img16.imageshack.us/img16/999...orksolutio.jpg
Sigur 0.66eur ?
Cred ca am postat eu link-ul gresit.
Iata varianta corecta: Network Solutions E posibil sa fie link de afiliere (nu al meu, l-am luat de pe un forum).
Aveti grija cu cei de la Network Solutions de obicei la astfel de promotii va trimet bani inapoi si nu va inregistreaza domeniul (alti au patito cu cateva pagini in urma parca )
Exact asta voiam sa zic si eu. Daca sunt cativa care-s patiti cu chestia asta, de ce sa-ti mai bati capul cu niste neseriosi de genul? Ma rog... prefer sa dau cativa $ in plus, dar macar stiu ca n-am pb cu domeniul si nici nu ma spameaza cu alte prostii.
Cititi aici: http://forum.seopedia.ro/domenii/159...tml#post235513 FARA NETWORK SOLUTIONS!
Acum ma spameaza cu oferte si alte rahaturi.
Registrar: 1and1
Tip: Nou
TLD: .com, .info
Pret: 0.99$
Cod cupon: /no coupon/
.com domain: First year of registration is $ 0.99, then $ 10.99/year. Offer valid from February 1st 2013 – February 15th, 2013. Valid ONLY for new contracts on the following packages: Instant Domain, Starter Hosting. Limit one $ 0.99 .com domain per contract. Customers are limited to five $ 0.99 .com contracts
+ ca au cea mai cretina interfata ever, suport de kkat si inca nu exista tool bulk la adminiastrare domenii.
Mda.. am auzit si eu ca au mai avut oamenii pb cu ei, plus ca daca-s aceiasi care au si 1und1.de in germania, e nasol. Niste servere virtuala cu Plesk pe ele si cate un wordpress fiecare, trebuie restartate manual la cateva zile, au pb cu alocarea resurselor, desi nu tine procesor sau ram nici macar 10%. Deci nu-i recomand deloc.
47% reducere la GoDaddy pentru domenii noi si pachete de gazduire cu codul go47off5
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto...52643551_n.jpg
Codul este: SMFBNET;
Sau Domain Search | Advanced Domain Name Search Tool - Go Daddy - merge si cu Paypal.
e mai ieftin fara nici un cod.
http://content.screencast.com/users/...02-06_1939.png
.com nou:
cjcEB199s - $2.17
gtnggrow01 - $2.95
.com nou sau transfer:
Gofamo402 - $0.99
gofay031 - $0.99
linux295 - $2.95
Use them, share them and say thanks after!
mike: are 2 ani trucu, povestit si repovestit de x ori in acest topic.
Toate codurile GoDaddy care incep cu gofa..... functioneaza doar pt SUA si Canada. Cel de 2,17 USD functioneaza: cjcEB199s
Aaaa... nu stiam. Merci
495COMS - $4.95 .com / 3 domenii / utilizat azi, card Ro
SPECIAL OFFER! .COMs just $4.95* per year up to 3 domains! Additional .COMs just $7.99 * per year!
Plus ICANN fee of $0.18 per domain name per year. $4.95 price for the first year of up to three new or transfer .COMs per customer. Additional years or .COMs may be purchased for $7.99* per year. Discounts cannot be used in conjunction with any other offer or promotion. After the initial year, discounted domains will renew at the then-current list price. Customers may not use gift cards, In-Store Credit, PayPal® or AliPay to redeem this offer. Your discount will be applied in your shopping cart.
Un cod pentru .net?
cjc399f - $3.99 com / GoDaddy
SPECIAL OFFER! .COMs with FREE private registration just $3.99*!
*Plus ICANN fee of $0.18 per domain name per year. $3.99 price good for the first year of one new .COM per customer; not valid for transfers or renewals. Additional years or .COMs may be purchased for $9.99 per year. Free privacy offer valid for entire initial registration term of the domain name. When the domain name renews, each year of private registration will renew at the regular rates in effect at the time of renewal. Discounts cannot be used in conjunction with any other offer or promotion. Customers may not use gift cards, PayPal, In-Store Credit or AliPay to redeem this offer. Your discount will be applied in your shopping cart.
neo, merge sa platesi si cu card Visa Electron daca pui codul tau?
Te intreb, ca am incercat sa inregistrez azi prin codul linux295 si nu a mers.
Am reusit cu: 495COMS
@Calin B Codul linux295 nu mi-a mers nici mie cu un card din Ro, insă am și card de state și l-a acceptat.
La cjc399f nu pare să fie nicio restricție. L-am utilizat ieri de pe un card de credit MasterCard în usd emis de Raiff și mi-a acordat reducerea.
Multumesc neo. Azi m-am pus sa inregistrez domenii .com care sunt inregistrate prin anii '90 - '96 (care au expirat azi, ieri), si fiind destul de multe ...... x 10 usd, se aduna.
Multumesc inca o data.
Coduri promoționale pentru renew domenii .com /.net sau .info ? De preferat godaddy !
GDDBREN8 functioneaza pentru toate cele 3 extensii la GoDaddy.
Incearca si cjc795dom pentru .com renewal.
gofbin08 - .com la 1.99$, merge platit prin credit card.