Constantin, nu ma confunzi, insa am avut si putin noroc cu predictia. Il evaluasem si eram sigur ca va trece de 30K, iar 50 era o valoare bazata pe jucatorii din nisa si tranzactii trecute similare. Am fost si eu in bid pana la o anumita valoare. Belly.com la 50K euro, e un super business. Domeniul are un pic de istoric in spate. Firma care l-a detinut a intrat in faliment. Iar suma de 200K pe care o primise pe SEDO la un moment dat nu ar fi facut nici o diferenta. Asa ca l-au lasat sa expire, iar registrarul l-a reinoit in nume propriu (chestia asta se practica, altii opteaza direct pentru prerelease). Si uite asa, domeniul a ajuns la leasedomains (care mai au cateva zeci de mii de domenii provenite tot pe scenariul asta), si care a incercat de cateva ori sa faca ceva cu el pana sa il vanda. Buyerul a mizat pe faptul ca va face lobby sa il dea pe jumate din suma aia (100K), si si-a calculat un ROI de 100% probabil. Sunt convins ca daca avea cine sa ii ridice pretul curent, ajungea si mai sus.
myamar si bogdy, multumesc frumos. Cred ca o sa mai completez lista cand o sa am timp nu de alta dar ar mai fi multe de spus.
Foarte similar a fost si scenariul cu about.net. 15 bidderi, doar 2 activi. Cei 2 activi ridica pretul de la 69$ la 3500$. Evident about.net la banii astia e un nobrainer, asa ca l-am cumparat. 2 saptamani mai tarziu l-am vandut pe o suma mai mare cu foarte foarte putin, pentru ca am primit C&D de la about.com si era relativ clar ca il voi pierde daca il dezvolt.
Ultima modificare făcută de Emil; 1st December 2010 la 20:33.
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein