Asa este Eric. Vroiam sa subliniez cu exemplul meu ca e plin de oameni care nu stiu ce vor si spera sa traga un +X% de fiecare data. Eu cred ca problema nu e legata de supraevaluare, ci de atitudine. Pot intelege ca domnul X vinde pisicaverde.com cu 1 milion de dolari. Poate ca spera ca pisicile vor deveni o specie dominanta si din cauza unei erori genetice toate vor deveni verzi. Insa nu pot intelege sa tragi cu clestele vanzatorul pentru a afla mai multe informatii, timp de N zile, dupa care tot tu sa fi luat la misto, desi culmea, probabil ai fi dispus sa ii oferi exact cat cere. Problema nu e neaparat de bani, ci de atitudine. In cazul asta vanzatorul a vandut domeniul o luna mai tarziu pe vreo 25% din suma care ii putea fi oferita de cumparator. Nu pretul a facut ca tranzactia sa nu se materializeze. Nici macar deadlineul, pentru ca i-a extins intervalul de timp in care ii putea da un raspuns. Ci atitudinea
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein