Rezultate 1 la 10 din 34

Subiect: Super Oferta Domenii .EU - PM cu oferte ex AUTOVIT.EU

Vizualizare arbore

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    34

Implicit

Sergiu, iti pun si eu cateva intrebari. Nu vreau sa fiu malitios sunt doar curios.

1. Daca PFF.eu s-a vandut azi/ieri, de ce in whois update apare doar 14 OCT (sau mai exact October 14, 2010, 5:07 am)? Adica apare vandut dinainte ca tu sa il listezi ca fiind de vanzare. Si 2, daca nu a fost schimbat inca whoisul cu whoisul cumparatorului de ce datele de la whois nu iti apartin? Sau si mai general, de ce datele tale nu sunt in whoisul domeniilor pe care le vinzi?

2. Daca PFF.eu s-a vandut cu 1500 de euro (in 14 OCT, data de update in Whois, nici macar ), cum de nu apare aici Two Six-Figure Sales Totaling Over $867,000 Top This Week's Domain Sales Chart sau aici Google

3. Daca PFF era al tau, de ce domeniul nu apare sold, ci renewed?

4. Daca vanzarea e finalizata pe SEDO de ce domeniul nu apare in istoricul namebio, partener autorizat SEDO?

5. Cum se face ca si in 2006, si acum, domeniul e la EuroDNS? SEDO foloseste conturi intermediare de Godaddy pe transferuri .eu si ar trebui sa ai minim nameservere sau registrar Godaddy cel putin o data, presupunand prin absurd ca si tu si buyerul aveti EuroDNS. Adica istoricul ar trebui sa fie EuroDNS->Godaddy->EuroDNS (a se vedea jos in footer www.archiveww.pff.org/index.php)

6. Cum se face ca brusc un LLL.eu care nu inseamna nimic face 1500 de euro, in condiile in care in ultimele 3 saptamani peste 10 domenii LLL.eu s-au vandut pe SEDO cu 70 de euro, iar alte + 300 sunt de vanzare pe 60 de euro (oricine poate verifica cu un filtru pe buy now, extensie si valoare)? Iar PFF nu inseamna nimic anume?

7. De ce cineva (si nu ma refer la final buyer ca atunci e posibil, ci la achizitie pe reseller, pentru ca la whois ai un reseller acum) ar oferi 1500 pe un .eu care nu inseamna nimic cand kiss.eu a fost 7600 de euro acum cateva saptamani? Si e superpremium?

Lovelife, parerea mea personala e ca PFF e un brand periculos. Pentru ca e inregistrat si cu o simpla plangere Curtea din Cehia (ADR .eu) il poate suspenda. Si un buyer (reseller in cazul tau, care e culmea o firma mare) nu face greseala de a cumpara pe bani multi un trademark existent, cand il poate lua gratuit. http://www.wipo.int/cgi-mad/guest/il...GE+25+MAR/pff+

PS. si autovit e brand.

Cu respect,
    Emil
    Ultima modificare făcută de Emil; 2nd December 2010 la 20:00.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 25th March 2009, 18:45
  2. Super oferta de promovare de la Lungu Mihai
    De Marius Mailat în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 18th March 2009, 08:46
  3. Super Oferta!!!
    De un_mic în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 10th February 2009, 10:05
  4. Spatiu publicitar - super oferta - mii de afisari/zi