kidsgifts.ro
kidsmag.ro
kidsguide.ro
kidspoint.ro
kidscenter.ro
Pentru mine suna mai bine kids de cat copii![]()
kidsgifts.ro
kidsmag.ro
kidsguide.ro
kidspoint.ro
kidscenter.ro
Pentru mine suna mai bine kids de cat copii![]()
kidsstores.ro
kidsgear.ro
kidschoice.ro
kidsline.ro
kidsshopping.ro
kiddie.ro - brand
paul stai prea mult pe ganduri...
Phoeixman - nu stau prea mult pe ganduri:
Dacă aţi ajuns la această aplicaţie înseamnă că sunteţi persoana de contact administrativ PADURARIU PAUL ONUT din partea deţinătorul dreptului de folosinţă al domeniului kidsmag.ro. În caz contrar va rugăm să parăsiţi această aplicaţie
Din pasiune, fotograf
Urmeaza sa fac un magazin pentru copii.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Nu inteleg faza? Am gresit cu ceva?Dacă aţi ajuns la această aplicaţie înseamnă că sunteţi persoana de contact administrativ PADURARIU PAUL ONUT din partea deţinătorul dreptului de folosinţă al domeniului kidsmag.ro. În caz contrar va rugăm să parăsiţi această aplicaţie
Fac Design.
Nu stiu Oliviu,
Eu tocmai am inregistrat kidsmag.ro si kiddie.ro - am intrat in conturile de la rotld, totul ok la mine.
Multumesc mult Phoeixman!
Din pasiune, fotograf
Are cineva un pistol calibru cat mai mare sa imi traga un glont in cap? Paul nu vazusem ca domeniul era pentru tine si imi cer scuze ca te-am incurcat. Webfactor faceti o treaba misto, vina e a mea. Imi cer scuze daca am deranjat pe careva pe forum.
Caut un domeniu pe ro legat de blog gen blogorama.ro Daca aveti sugestii... va multumesc si dau o bere
Fac Design.
Oliviu, nu e nici o problema din partea mea fiindca l-am luat. Cred ca mai mult te-ai incurcat tu cu cei de la webfactor.
Dar mai sunt sugestii interesante facute de colegii nostri de forum.
pinkyponky.ro
rasfatel.ro
bebesuperstore.ro
bebekids.ro
Astea erau cateva prin lista mea.
Din pasiune, fotograf
Sa-l anunte cineva pe Zsolt Antal ... stie el cine este, eu nu mai stiu cu ce user intra ca e chiar nesimtit ca nu stie sa zica un simplu si scurt "Multumesc!"
@ pontul meu: castiga.info a fost luat, deci nu mai este valabil! Voi reveni cu noi ponturi bune curand!
Cu respect, Andrei.
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)