chiar daca nu te afiseaza, ei au inca datele. De sters nu le sterg, trust me.
Daca faci, de exemplu, clik pe o pagina in cache sau in archive, vei vedea ca iti afiseaza "ceva" diferit de anuntul "contul a fost sters".... [cel mai adesea se afiseaza "statisticile vor aparea dupa dovada platii calitatii de membru"]
In cazul domeniului de fata, contul a fost pur si simplu sters.
Sunt de acord ca discutia-i offtopic, ma opresc aici.
ps: nu am pus, totusi, degeaba, "sa ma aflu-n vorba", intrebarea.
Nu-mi sta-n fire.




.
Răspunde cu citat