DMOZ - si editorii (sau operatorii)
Exista pe aici pe forum un editor de la dmoz, pe aria foto.
Mi se pare ciudata atitudinea lui de a nu edita link-urile inscrise.
Am inscris mai multe site-uri in respectivul director, dupa care am vazut cine este editorul acelei arii.
As vrea sa citeasca si acest topic si sa-mi refuze link-urile din directorul respectiv.
Este deranjanta aceasta atitudine fata de cei care muncesc si altii care decat le taie sau nu macaroana.
O zi buna domnilor.
PC
Nu va mai bateti capul cu DMOZ
Multi dintre editori s-au inscris acolo in principal pentru a-si promova siteurile proprii si pentru a "sabota" concurenta. Domniile lor sunt foarte active pe forumuri, unde posteaza zilnic si ne invata cum sa trimitem siteurile spre aprobare, astfel ca nu le mai ramane timp si pentru revizuirea lor atunci cand sunt trimise la DMOZ.
Am urmarit timp de 2 ani dinamica inscrierilor in director si am observat ca in multe dintre domeniile de interes major numarul siteurilor inscrise scade. Pe drept cuvant, editorii ar putea spune ca acele siteuri nu mai erau active. Aici au dreptate. Totusi, in atat amar de timp, sa reusesti sa gasesti acul in carul cu fan si sa nu ai timp sa introduci nici un site nou in categoria respectiva, asta mi se pare de neacceptat.
Concluzia de bun simt este ca multi editori isi protejeaza propria investitie sau pe a cunoscutilor.