1 out of 1 members found this post helpful.
Revendicare grup fără administrator
Salutare, știe cineva dacă există o modalitate de a revendica un grup de Facebook fără administrator? În teorie, există un așa buton de „claim group”... buton care nu apare în cazul grupului despre vorbesc și nu știu dacă e la vreun grup.. Am încercat și cu acele extensii de pe youtube dar tot nu vrea.
1 out of 1 members found this post helpful.
butonul ala nu apare la toate grupurile. nu stiu exact de ce nu apare. poate depinde si de vechimea ta in grup si de alte... chestii
If a group has no admins, Facebook may suggest that some members become an admin based on many signals. Signals include their current level of participation and whether they are an admin of any other Facebook groups.
incearca sa vb cu cei de la support. prima data trimite un ticket prin optiunea din grup
"To access support, go to your group then to the Admin Tools section. You will find a support option below the Group Insights section, called “Get Facebook Support”. From there, you can report a problem, ask a question, provide feedback or track existing tickets you've submitted."
Daca nu primesti raspuns in 24h, incearca sa iei legatura cu ei pe mess. nu stiu sigur daca e ok sa faci asta, pentru ca aia se ocupa mai mult de partea de business, dar daca nu ai alta optiune merita incercat