E prima dată când încerc să fac acest lucru, iar când demarez procesul de îmbinare primesc răspuns: „Paginile nu sunt similare”. Deși ambele sunt pe acelaș subiect. A mai pățit cineva așa ceva? Ce aș putea să fac?
Mulțumesc!
E prima dată când încerc să fac acest lucru, iar când demarez procesul de îmbinare primesc răspuns: „Paginile nu sunt similare”. Deși ambele sunt pe acelaș subiect. A mai pățit cineva așa ceva? Ce aș putea să fac?
Mulțumesc!
Mai rau, am 2 pagini cu acelasi nume, acelasi site trecut la ambele, fac imbinarea si ... atat. Ca sa nu mai zica, incearca sa deslusesti de ce nu sunt similare. Eu as pune acelasi nume, cam acelasi link la page si ... tot asa.
Ex: facebook.com/Francais.sans.professeur.online
facebook.com/Francais.sans.professeur
Astea nu au mers.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Ai încercat să iei legătura cu cineva de la Facebook Support? Au aici o funcție de Chat, mie mereu mi-au răspuns rapid și mi-au putut oferi mai multe informații. :-)
https://www.facebook.com/business/help
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)