Pe partea de impact ma gandesc si eu sa merg, dar pana sa ajung sa am acces la statistici vazut din exterior cam acesta ar fi un criteriu.
Sunt multe de evaluat daca doresti sa fie schimbul ideal, valoarea impactul si a reactiilor poate diferi mult in functie de profilul utilizatorilor (varsta, sex, asteptari, nivel de educatie). De multe ori un nucleu "dur"cu varsta medie de 15 ani genereaza aproape toata interactiunea cu postarile.
Nu ma intereseaza sa fac "profit" direct [sau la pasul 2], ma gandesc sa ca poate "merge" sa ofer vizibilitate altor proiecte ale mele folosind aceasta resursa care lancezeste, deci nu ma deranjeaza daca altul beneficiaza mai mult de pe urma acestui schimb, presupun ca o pagina cu o medie de 5 likeuri per postare la 90k de urmaritori nici nu merita luata in considerare.
Multumesc pentru raspuns ("interactiune") si ma bucur ca ai "reactionat" "corect" la raspunsul meu (esti singurul cu care-i permit), dar deja mersul postarilor imi sugera ca se ne indreptam spre o directie metafizica.

) si ma bucur ca ai "reactionat" "corect" la raspunsul meu (esti singurul cu care-i permit), dar deja mersul postarilor imi sugera ca se ne indreptam spre o directie metafizica.
Răspunde cu citat