A scazut inclusiv la posturile platite,
A scazut inclusiv la posturile platite,
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
s-a prapadit si fecabook
de la 1400 de vizualizari /postare am ajuns la maxim 150 pentru acelasi tip de postare.
Parca totusi pe instagram treaba a ramas constanta.
Facebook da cu bata-n balta de multe ori. Am o pagina pe nisa fashion "moarta" de cateva luni. Are peste 25k de like-uri si inainte avea undeva la 4-5000 reach organic, acum abia atinge 3-400. La polul opus am cateva pagini cu 2-3000 de like-uri si uneori se intampla sa mi se afiseze reach organic de 9-10.000. La prima am dat boost la multe postari si asa am ajuns sa cresc la 800-1000 reach-ul organic, in cazul celorlalte in continuare am reach mai mare fara nici o justificare. Parerea mea e ca totul tine de algoritmul Facebook care e si el "om" si mai greseste din cand in cand ca nu o fi perfect.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Și la mine a scăzut reach organic de la 5-6k la 1-1.5k. totuși, nr. de like-uri per postare nu a scăzut.
Am observat și înainte că dacă postai direct link aveai fix reachul acesta de 1-1.5k. Cel de 5-6 k îl obțineam dacă faceam eu postările.
Deși era diferență mare de reach, numărul de likeuri era similar și de aceea părerea mea este că probabil era un bug facebook la postările custom. Bănuiesc că acum l-au reglat.
Eu ma uit la statistici si nu pricep: totalul livrarilor este mai mic decat cel al postarilor?
![]()
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Sa zicem ca e ok, Facebook vrea bani pe reach dar problema semnalata de mine devine enervanta cand de banii ceruti inainte nu mai da acelasi reach.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)