Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 14 din 14

Subiect: Ma poate ajuta cineva cu targetarea?

Afișare hibrid

bogdy23 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th November 2013
    Vârstă
    45
    Posturi
    69
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu am 3 luni dar tocmai am discutat ziele astea cu un store owner de succes (nu din Ro) si mio zis ceea ce stiam ca trebuie sa mergi adanc cu targetarea multe interese. Insa ceea ce o zis e sa ma duc pe tot SUA nu pe un oras anume

enzoloco este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    26th July 2015
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    45
    Posturi
    391
    Putere Rep
    21

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de bogdy23 Vezi Post
    Eu am 3 luni dar tocmai am discutat ziele astea cu un store owner de succes (nu din Ro) si mio zis ceea ce stiam ca trebuie sa mergi adanc cu targetarea multe interese. Insa ceea ce o zis e sa ma duc pe tot SUA nu pe un oras anume
    No, daca ti-a spus un store owner cu experienta atunci baga mare si fa asa cum a zis.
    Tu ai un buget de $3/zi. El cat are? In astia $3, ai loc si de un split test? Probabil ca nu.
    Sa mergi pe toata SUA? Sigur, foarte buna idee...depinde de produsul pe care il vinzi. Dupa cateva zile ia uita-te sa vezi ce orase dau click. O sa vezi in primele 10 doar orase cu peste 1 mil locuitori. De aia e bine de multe ori sa incerci si varianta cu targetare pe orase mai mici.
    Pe o targetare exacta o sa ai un avg CPC de aprox $.15-.20 Daca mergi pe broad, CPC iti scade sub $.10 Eu cam asta obtineam. Din nou, depinde de produs, asta iti defineste campania.
    Cu targetarea exacta + bugetul tau, obtii...cat?...20-30 click-uri. Rata de conversie pe FB este intre 1-5%. Asta inseamna ca...fa tu calculele si vezi din aia care dau click cam cati o sa converteasca.
    Cu targetare broad + bugetul tau, obtii...dublu ca si clickuri, cu aceeasi rata de conversie. Fa tu calculele.

Tie ti-ar trebui si un buget pentru test + o perioada pentru test. Lasate cate 2 campanii sa mearga simultan si tras conclusii dupa 2 saptamani. Nu e musai sa ai perioada asta. Daca o campanie merge rau, atunci o poti opri si dupa 2 zile.

In fine, totul se reduce la buget si timpul de test + multe altele printre randuri.
    Listare articole gratuit aici si aici

bogdy23 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th November 2013
    Vârstă
    45
    Posturi
    69
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu cat sa pun stiu 15$ pe zi 3$ cheltuiti nici un click stop
    5$ no add to cart stop
    10$ no sales stop

Problema ii la creat avatarul am creat doar unul pana acuma si nu stiu ce interese sa bag. Am vb cu multe persoane de ex la jucarii cum faci ?
    Areti reclama la ala micu sa isi doreasca jucaria sau la taicaso sa o cumpere is niste chestii foarte vagi nu stii ce sa alegi.

Bineinteles ca daca esti o firma si vinzi un set de produse dintr-o anumita nisa ii simpu tot bagi 5$ si Faci AB testing. Dar aicea produse noi din nise diferite ii mai greu de aia aveam nevoie de un pic de ajutor acolo la creearea avatarelor

enzoloco este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    26th July 2015
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    45
    Posturi
    391
    Putere Rep
    21

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Intr-o nota separata, pentru cine face promovare pe SUA si CA, incercati Snapchat. Au si ei un program mai nou de business marketing, putin mai complex/diferit decat cei de la Facebook.
    Eu colectez lead-uri, iar rezultate obtinute in 2 campanii de test sunt uimitoare, gen costuri reduse la 1/3 fata de Facebook. Daca merge pe leaduri atunci merge si pe alte chestii.
    Bafta
    Listare articole gratuit aici si aici

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ma poate ajuta cineva cu o scanare Majestic?
    De Petronel D în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 11th June 2017, 22:36
  2. Ma mai poate ajuta cineva sa inteleg ceva
    De bogdy23 în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 20th January 2016, 22:51
  3. Mă poate ajuta cineva cu o analiza SEO ?
    De Matei Irinel în forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 13th November 2013, 17:02
  4. Poate ma ajuta cineva
    De inSecure în forumul Hosting
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 21st February 2008, 16:24

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii