Salutari!
Am si eu cateva intrebari despre activitatea pe Facebook pentru cei care se ocupa cu acest lucru. Nu prea am folosit pana acum masiv aceasta forma de promovare si as vrea sa cunosc anumite lucruri, dupa cum urmeaza:
1) Am inteles ca in urma mai multor update-uri, facebook a scazut reach-ul la pagini in repetate randuri. In momentul de fata totusi, interactiunea este mai mare pe profilele de persoane decat pe pagini si grupuri?
2) Pentru cei ce vand produse/servicii prin facebook, care dintre tipurile de conturi v-au convertit cel mai bine? Grupurile, paginile sau profilele?
3) In cazul in care aleg sa merg pe varianta cu profile de persoane, cum as putea crea un numar de 10-20? Am auzit povesti in urma carora conturile au fost blocate pentru ca au fost raportate din varii motive si nu au putut confirma o identitate reala.
Multumesc frumos!
Lated edit: am inteles de la cineva ca profilele de persoane pot fi vulnerabile in sensul ca ti se poate cere sa confirmi cu buletinul faptul ca profilul nu este fictiv. Se poate trece cumva peste aceasta verificare in cazul in care persoana este fictiva?

Răspunde cu citat