1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
iasivezi
Cel mai probabil va fi un motor de cautare intern. Ar fi culmea sa ne auzim peste un an ca ne batem in rank-uri facebook.
Din cate am inteles din articol, daca am inteles bine, motorul va cauta pe intregul web, cu posibilitatea ca rezultatul afisat sa fie distribuit mai facil in propria retea. O sa vedem ce si cum, momentan zic ca nu trebuie sa ne agitam prea tare pana nu vedem produsul finit!
2 out of 2 members found this post helpful.
Nu prea înțeleg ce vă plângeți voi de Google și vreți ”acel ” concurent. Acel concurent nu poate să apară din senin. Misiunea, viziunea și valorile pe care le au cât și toate implementările recente ajută utilizatorul. Da, dacă aveai site de vreme sau de curs valutar ori mai știu eu ce ai motive să fii supărat, eu, personal sunt ferifcit că pot face căutările direct în Google.
Vă place așa de mult cum abordează Facebook lucrurile de vreți voi concurență la motor de căutare? Ați uitat deja ce au făcut cu paginile de like? Vă place câți utilizatori din cei care dau like vă văd postările și câți văd dacă dai bani ? A, da, hai să facă Facebook motor de căutare și să trebuiască să plătesc să apar în rezultate, dacă nu, să fiu pe pagina 5? Vă plac Facebook Ads așa de mult? Că deh, concurență pentru Adwords... să fim serioși...
2 out of 2 members found this post helpful.
Instant articles lansat pe facebook, cu un numar limitat de publisheri:
Instant Articles | Facebook
Retired