1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
O. Cosmin
Merge linkul daca ii adaugi cifra 2 (cu toate ca devine alt link)

, dar ... sincer... se merita sa iti bati capul cu asta !?
Offtopic:
Scuza-ma, suna prea romaneste ce spui.
Imi amintesc de o poveste cu un neamt, spusa (printre altele) de nenea Iancu, unul dintre cei mai exigenti profesori pe care i-am avut vreodata. Pe scurt, e vorba de muncitorii romani care radeau de cel neamt (inginer ced, venit in Romania sa puna in functiune excavatoarele gigant) care a pierdut o jumatate de ora studiind un bec bun la masuratoare dar care nu functiona cand il punea in dulie.
"Ai dracu, de-aia au ajuns astia mari, ca sunt zgarciti. Uite-l cat se chinuie pentru un bec."
Intr-un tarziu, neamtul a facut becul sa merga. A dat bucuros din cap, dupa care l-a luat, a dat cu el de pamant si a pus alt bec in dulie.
Nu zgarcenia l-a facut sa se chinuie, ci fenomenul in sine, si nu s-a lasat pana nu l-a dezlegat. Si asta e motivul de au ajuns unde sunt...

Postat în original de
Pami
Nu, evident, eram doar curios ca nu am mai patit chestia asta! Vroiam sa stiu daca a mai patit cineva. Nu cu acest link, cu altele! Tinand cont si de subiect, era cu atat mai curios!

Si mie mi se pare bizar. Daca alte link-uri de pe respectivul site merg postate, e cu atat mai ciudat. Daca ar fi site-ul meu mi-as bate capul!
Pe de alta parte, ma gandesc daca nu cumva chiar detinatorul site-ului n-ar fi putut face ceva ca acel link sa nu poata fi postat, tocmai sa alimenteze teoriile conspirationiste pe care le promoveaza. Si daca exista posibilitatea asta chiar n-are rost sa-ti bati capul... Daca era site-ul tau era alta treaba.