Salutări. Am început planificarea si implementarea strategiei de care vorbeam mai sus. Pana acum ce rezultate am obtinut ar fi cam asa (testele si rezultatele sunt obtinute pe 3 pagini fb din zona femei/modă deci nu stiu in alte nise cat si cum se aplică).
Legat in primul rand de ritmul de crestere organică. Prin mai.multe mixuri de continut am reusit sa ajungem cu ritmul organic la 0,4%. Dar studiind mai multe pagini de pe această nisa , inclusiv pagini straine, am observat ca zona 0,3-0,4% e comună, deci 1% pare dificil de atins. Cel mai probabil acest ritm.reflectă eforturile de marketing offline.
Apoi legat de reach-ul posturilor am.observat ca un status update are in mod natural, datorita algoritmului fb un reach cu 200-250% mai mare decat postarea unei singure fotografii. In aceeasi idee am.observat ca portarea mai multor fotografii de pe o platformă mobilă-telefon,tableta- e văzut de fb drept postarea unui status. Aceste posturi fiind arătate asa in insights, pe cand postarea mai multor fotografii intr-un post de pe un calculator desktop e văzut că post type photo, avand o expunere mult mai mica datorită algoritmului fb.
Va mai tin la curent cu ce mai observăm

Răspunde cu citat