Eu acum nu am nici site, nici pagină Facebook, am doar conţinutul umoristic. Dar aş vrea să-mi construiesc un site sau o pagină Facebook, dar în condiţiile în care aş avea idee cum să scot bani de pe urma lor. Din răspunsurile de mai sus rezultă ideea că trebuie să-mi fac un site şi că o pagină Facebook singură nu poate aduce bani direct prin like-uri şi comentarii. Să zicem că aş face un site. Cum ar ajunge practic banii în buzunarul meu? (asta ar fi prima întrebare) Menţionez că eu nu mă pricep aproape deloc la chestiuni informatice. Dar aş putea plăti pe cineva să-l facă.

Am văzut pe Facebook următoarea treabă: cineva a postat atât bancuri întregi, cât şi fragmente de bancuri, aici trebuind a da click pe un link pentru a citi bancurile complet. Deci ideea pare a fi următoarea: omul stă pe pagina asta şi dă like-uri, comentează şi distribuie bancurile întregi postate şi apasă click pe link pentru a citi continuarea bancurilor (în cazul fragmentelor de bancuri), accesând astfel site-ul celui care are şi pagina de Facebook. Eu bănuiesc că tipul câştigă şi ceva bani din accesările site-ului respectiv. Deci tipul foloseşte o pagină Facebook ca un vehicul pentru a-şi face accesat site-ul propriu. Cum vi se pare ideea?