Am o pagina de Facebook cu aprox 15.000 fani si vreau sa-i schimb numele.
La setarile paginii am butonul "Cere o modificare" dar cand dau pe el ma duce pe o pagina inexistenta.
Voua va merge aceasta functie?
Am o pagina de Facebook cu aprox 15.000 fani si vreau sa-i schimb numele.
La setarile paginii am butonul "Cere o modificare" dar cand dau pe el ma duce pe o pagina inexistenta.
Voua va merge aceasta functie?
Inainte mergea sa-i faci modificare dupa cativa fani, si daca depaseai limita aia nu mai mergea. Oricum era la cateva sute de fani, nu mii
Da, stiu ca inainte era limita de maxim 200 fani sa poti modifica numele dar acum a aparut aceasta optiune care nu era inainte, se face cerere si trebuie sa fie aprobat de cei de la Facebook, doar ca aceasta functie nu prea functioneaza, sau poate nu merge in Romania.
Poate ma lamureste cineva, sa stiu daca fac o pagina noua.
Optiunea este valabila doar in SUA. Schimba ip-ul cu cyber ghost si seteaza limba pe engleza si o sa iti mearga optiunea.
Multumesc. A mers. Acum sa vad si in cat timp imi aproba cererea.
Da au schimbat. Trebuie sa le arati dovezi ca noul business este asemanator, altfel nu iti aproba cererea, cel putin asta mi-a cerut mie. Dupa ce iti aproba cererea dureaza 14 zile pana se schimba numele paginii
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)