Pai mai citeste-mi o data postul si vei vedea ca am zis "Basescu are talking 51k, aprox 20%, chiar daca a avut doar 9 postari in aceasta luna".
Am zis ca 51 reprezinta aprox 20% din 250. ce e asa de greu?
Trebuie sa te dai tu destept si sa-mi zici ca nu stiu sa fac calcule? Ai dreptate, eu nu folosesc calculatorul ca tine pentru a da cifre exacte

Si te rog sa nu mai ma ataci ca nu mi-am facut cont pe forum sa ma contrez cu unul sau cu altul..

Eu am sustinut ca atat timp cat ai fani reali si te tii de treaba postand lucruri interesante de cateva ori pe zi poti avea talking si 300%.
Daca ai fanii cumparati sau adusi artificial nu vrei putea niciodata sa ai un talking foarte mare, pentru ca fanii in principiu nu sunt interesati de ce le postezi tu.
Daca vrei mai pot da si alte exemple cu pagini cu fani naturali vs pagini cu fani artificial.

Nu ma intereseaza pe mine contraexemplele pe care mi le arati tu pentru ca conteaza si calitatea continutului pe care il pui pe facebook, nu doar cantitatea

LE.

PS Poti sa mai imi dai inca 4 "minusuri" ca asta arata doar care e caracterul tau.